VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uskoro objava novog posla u Sloveniji…

Pa u biti bilo bi tragicno da imaju odlicne brojke u FI, a da je cijena ovakva. Ovo nije tragicno

Kolega,

Moram primijetiti da Vaših komentara ima najviše na DDJH pa sam i slobodan zaključiti da imate i dionice DDJH-R-A. Normalno je da pišete afirmativno o imovini koju imate. Međutim, tvrditi da je cijena VDKT-R-A u redu s obzirom na fundamente a imati u potfelju DDJH na trenutnoh cijeni je u najmanju ruku smiješno. DDJH-R-A je otprilike 10 puta skuplji od VDKT-R-A po booku, po ugovorenim poslovima, zaduženosti, povratu na kapital, zaradi (?) i drugim pokazateljima možda još i više. Ali VDKT-R-A sigurno nema potencijal kao DDJH-R-A ili me ispravite ako griješim?

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

Slobodno mozete raditi sto god hocete, pa tako i pogadjati sto ja imam ili nemam. A da li ste u pravu, e to je drugi par cipela… 🙂
Referirao sam se na vasu konstantnu kuknjavu kako nikako cijena ne raste i kako nitko ziv ne razumije ulagacke osnove, jer ne kupuje ovu dionicu. 90% postova su kuknjava i upozorenja kako onaj tko ne kupi, ce zaliti citav zivot….ma sta zivot…do 3. I 4. koljena.
Stalno izvlacite kako su dobili ili ce dobit poslove, a nitko ne gleda koliko cete zaraditi od tih poslova.
Tu su zarade ocajno male, i nema razloga da ljudi hrle kupovati građevinare, kada ima dionica koje ce donijeti veci rast. Nasim ce građevinarima trebati godine da se podignu na noge i budu stabilni.

Slazem se kolega vikend… Prosla su vremena kad je viadukt dobivao posao po jednoj cijeni na natjecaju a u konacnici aneksima ugovora i korupcijom tu cijenu udvostrucavao. ( KALMETINA,TUNEL STUPICA itd) .. U ostalom zasto su mu direktori bili u corki? I zasto je dignuta optuznica protiv njih? Al da se razumijemo nisu ni drugi gradjevinari zlato i oni su se sluzili istim metodama samo u manjoj kolicini ili se jos nije saznalo za njih….

Slazem se kolega vikend… Prosla su vremena kad je viadukt dobivao posao po jednoj cijeni na natjecaju a u konacnici aneksima ugovora i korupcijom tu cijenu udvostrucavao. ( KALMETINA,TUNEL STUPICA itd) .. U ostalom zasto su mu direktori bili u corki? I zasto je dignuta optuznica protiv njih? Al da se razumijemo nisu ni drugi gradjevinari zlato i oni su se sluzili istim metodama samo u manjoj kolicini ili se jos nije saznalo za njih….

Ti si majstore neki uhljeb ili jako pametan?
To što je dignuta optužnica u HRV znači da nemaju političke veze. U VDKT je od svih građevinara bilo daleko najmanjeg dogovaranja. Pogledaj si malo IGH, INGR, DLKV, HDEL i njihove satelite. Ovi svi navedeni su mala beba za npr Juru Radića ili Luku Miličića a da ne kažem Oppenheima. Drugo VDKT spomenuti ne igraju nikakvu ulogu i u firmi su neutralizirani. Imaju jedino dionice koje glase na njihovo ime i to ima se lako oduzme BEZ isisavanja novca oz tvrtke a to je najvažnije za dioničare. Pogledaj malo što je s DLKV, HDEL, IGH a što je s VDKT. Usporedi prihode tih firmi 2008 i danas. Viadukt je jedina firma koja koliko-toliko nešto radi i nema izmišljene imovine u nekretninama.
U HRV se optužnica diže po političkom diktatu i koliko tko ima veze. U ovom slučaju se nadam da će sve loše biti iskorjenjeno iz VDKT bez obriza kojim putem.

Pojma ti nemas kolega Andy… Jos oni vedre i oblace u Viaduktu… A ove ostale sta si nabrojao iskreno se nadam da ce i oni doci na red… Troseni su nasi novci za te skupe preskupe autoceste i bojanje tunela i vracat cemo te kredite jos godinama….. I svi koji su bili u tome trebaju odgovarat i oduzet im svu imovinu nezakonito stecenu… Nadam se da se slazes samnom… Ja samo kazem da je mitu i korupciji nadam se dosao kraj…

Opaaa rast u građevinskom sektoru 2.1%!!!!!

Opaaaaa prve minute dnevnika o građevini!,,,

Opaaaa Viadukt i PU Viadukta u prvim minutama dnevnika!,,

Opaaaa!!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Sad je upravo na Dnevniku vojvoda od Viadukta potvrdio ono sto sam rekao…a to je da ce trebati jako puno da oni stanu na noge, tj. da imaju stabilno poslovanje…

Najveci problem građevinara je sto su nespremni docekali krizu. Nisu se okrenuli barem jednim dijelom stranim trzistima i tako si osigurali naplatu i kakav takav profit u ovoj dugorocnoj recesiji.

Joj, kako se prenemažu, nevjerojatno…….i to baš sad, kad treba naplatiti
radove na Zračnoj luci, pa ići graditi mostove …i ostalo….!

SMIŠLJENI scenarij prijatelji moji, ne vjerujte im i NE PRODAJTE
OVU DIONICU- AKO STE PAMETNI…..sve je to igra…da Vam otmu dionice.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Vele prijatelji u građevini i svim pratećim djelatnostima.,,da se situacija
upravo suprotno , stabilizira i normalizira…..majke ti mile, pa tko sve to gradi, sve te hotelčine, komplekse, objekte, škole, zgrade, stanove…

Zašto piše na aktualnom izvjšću, da je knjigovodstvena vrijednost dionice
preko 730,oo kuna ? / a prošle godine cca 400/….hvala na odgovoru.

New Report

Close