VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Poštovani,
pa šta je sad ovo? Bida gotovo da i nema… Ukupno 8 naloga sa ukupno 207 dionica!? Pa to je strašno…

Prilika za dokup ili??Rasprodaja bez nekog pravog razloga obično završi povratkom cijene na prijašnje razine..

Nažalost dalo se to naslutiti u zadnjih par dana, netko očito teba keš i tu nema pomoći na nelikvidnoj dionici.

Uhljebe na ulicu!!!!!

ne znam kakvo je izvješće , ali znam , da trenutno VDKT radi ogromne poslove….. i natkJeče se za gotovo sve raspoloživo.most Trogir Pelješac..ZDRAČNA LUKA JE gotovo, pa i naplate će biti …
Kupnja i prodaja su pod kontrolom brokera..ako, hoće spustit će se , koliko
ide, a onda pokupiti na prodaji čega god ima….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nije pitanje koje poslove rade, nego koliko ce zaradit od tih poslova…

ne ide …

http://www.slobodnadalmacija.hr/Dubrovnik/tabid/75/articleType/ArticleView/articleId/286748/Default.aspx

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

VIADUKT se mora spustiti na zemlju s cijenama…. više nema podmazivanja!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Tko je dobio ovaj posao u Sloveniji?Zar mi nismo bili najpovoljniji??

ako se ne gradi, barem se ruši ….[emo_smijeh]

http://www.radio-m.hr/novosti/obavijesti/item/885-obavijest-o-rusenju-objekata-na-gradilistu-pomorsko-putnickog-terminala-vela-luka

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

VIADUKT se mora spustiti na zemlju s cijenama…. više nema podmazivanja!!!

cijena dolazi pomalo u podcjenjenost

pomalo podcjenjenost pa dionica je debelo ispod 1 trećine književne vrjednosti !!!

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

kakve vrze ima knjigovotsvena vrijednost?, dionica odnosno tvrtka vrijedi onoliko za koliko je mozes prodati…

Kolika je EBITA bila u 2014?

New Report

Close