Meni se čini da netko ovo želi jaaako jeftino nadokupiti prodajući par desetaka komada po bidu.
I onda se pojave nalozi na kupnji.
Ili sam možda neubrojiv?
prije par dana kad je bilo ono divljanje naloga na kupnji, malo su i mene navukli ,svaka im čast, ali eto, uzeo sam samo 7 kom tako da ih nisam nešto obogatio.
u svakom slučaju, pratim ozbiljno ovu cijenu koja je po meni više nego povoljna , ali ako krene i niže zašto ne uzeti malo više ?
prije par dana kad je bilo ono divljanje naloga na kupnji, malo su i mene navukli ,svaka im čast, ali eto, uzeo sam samo 7 kom tako da ih nisam nešto obogatio.
u svakom slučaju, pratim ozbiljno ovu cijenu koja je po meni više nego povoljna , ali ako krene i niže zašto ne uzeti malo više ?
Nisam mislio da želi navući na kupnju već na prodaju kako bi netko dokupio jeftinije.
Neznam to je samo moje skromno mišljenje!
evo baš gledam opet počele zahebancije sa nalozima na kupnji…. [emo_smijeh]
Meni se čini da netko ovo želi jaaako jeftino nadokupiti prodajući par desetaka komada po bidu.
I onda se pojave nalozi na kupnji.
Ili sam možda neubrojiv?
Zanimljivi nalozi za kupnju se pojavljuju i nestaju po par tisuca komada
nudilo se 2500 komada na kupnji na oko 265 ali nista nitko nije htio prodati
i onda je promjenio strategiju sada pomalo rusi i onda kada se skupe na prodaji pocisti ih.ali gledajte promet kako pada sa cjenom i raste sa cijenom …nema prodaje ovi sada ce se opec koji prodaju…
ja osobno nebi ni u ludilu sada prodao sve ok sa firmom i to me samo zanima …
sada skuplja ko je pametan…..
debeljak gradi tvornicu betonskih pragova???
Hoce to biti problem za buducnost vdkt-a?, koji je jako puno novaca ulozio u to
ovdje se tek čeka pravi posao
tko će biti izvođač radova ? ajmo oklade….
a sad je i jasno zašto se ovako trgovalo na ovoj dionici.
Jel mugu u ovoj zemlji tvrtke dostaviti dokumentaciju za natječaj a komisija odraditi po pravilu službe za cijeli natječaj. Most Čiovo na upranom sudu uz vjerojatno blokadu izgradnje.
A da se konačno prestanu igrati tko koga ima u komisiji i da stvar rade kako spada. Ovako smo svi na gubitku.