Kao što sam pisao unazad mjesec dana…svi su ti poslovi već uračunati u trenutnu cijenu dionice.
lp
To uraćunato u cjenu je najgluplja izjava koju covjek moze reci …
To mozemo onda reci za svaku dionicu…
A zapravo zgodna izjava kada nista drugo ne mozes smisliti da ocrnis dionicu
Itina je da nista nije uracunato i da treba napravit popis poslova u ovoj godini nakon koji nismo rasli 1% ukljucujuci i vrlo dobro izvjesce
Marža 80%, plaćanje unaprijed i sve na cash poziciju [emo_smijesak]
Tako se da shvatiti vaša ushićenost, a vjerojatno će se zadužiti za obrtna sredstva da dorade posao pa još malo dok dočekaju naplatu i na kraju su negdje oko 2-3 milijuna zarade… Ako
nelikvidnost na ovoj dionici čak i na objavu dobrih vijesti je frustrirajuća., samo se premještaju nalozi a od trgovine ništa., već danima nije jasno da li ovi prodavači žele prodat a kupci kupiti jer samo premještaju ta H naloge i glume budale a ostali trguju u rasponu između tih naloga kao natjerani., ili se ja, u ovih nekoliko mjeseci, nisam navikao na “trg. režim” na Viaduktu., možda bi dobar prvi kvartal mogao biti ključan za veću aktivnost i pomake ovdje.,
ako je ovaj management loš , tko je dobar ?
onaj koji će ih uskoro i preuzeti
preuzimanja su često dobre vijesti…
ovdje se opravak ne nazire..loš menadžment vodi ovu firmu u propast, toga se svi boje..
Nađi ti menađment koji jednako dobre veze u bilo kojoj stranci na vlasti. I koji će osigurati sve poslove koje je ovaj menađment uspio do sada. Nema većeg posla u RH a da ga nije dobio Viadukt – baljezgaš bez veze!
ValueWalk…kod nas nikako da shvate da je bitna zarada od posla, a ne sam posao i potpisani ugovor…
Nakon svakih nekoliko tjedana javlja se ekipa zalutalih u VDKT. Dečki pa zar Vam dosad nije jasno da VDKT nije dionica za trejdanje kako ste naučili u stečajušama i PSNma?
Što mislite koliko će “zaraditi” od posla npr. HDEL, DLKV ili INGR ako ga uopće i dobiju?? Tamo možete daleko bolje zaraditi kupoprodajom. Preporučam Vam da prodate VDKT i tamo zarađujete.