VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima li netko podatke o natječajima na kojima VDKT trenutno sudjeluje?….i koje su vrijednosti tih natječaja?…..

pođi im na stranicu, imaju ti sve informacije

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Gledao sam ali ocito ne dobro.,pronasao sam samo poslove koji su u tijeku,ne i natjecaje na kojima sudjeluju.,probat cu ponovo

gledam opet pa ne vidim., slijep pored zdravih očiju ili….možete li staviti link (ne za stranicu nego natječaje u kojima sudjeluju)…..zna li netko kolika je vrijednost Viaduktovog dijela posla izgradnje mosta u Alžiru…

unaprijed zahvaljujem

U siječnju ove godine izdano je ukupno 377 odobrenja, što je pad od 22,6 posto u odnosu na siječanj 2014. godine. Broj izdanih odobrenja najniži je od kada DZS prati podatke, dok je godišnja stopa pada najviša od srpnja 2013. godine, kažu analitičari RBA.

Snažnom godišnjem padu broja izdanih odobrenja u siječnju pridonio je tako niži broj izdanih odobrenja za gradnju zgrada, za 15,1 posto te ostalih građevina, za 55,6 posto.

S obzirom da je zabilježen snažan pad broja izdanih odobrenja za građenje zgrada i ostalih građevina, ne čudi da je predviđena vrijednost radova koja izdana odobrenja pokrivaju niža za 35,9 posto za zgrade te 72,2 posto za izgradnju ostalih građevina, poput cesta, pruga, cjevovoda, mostova, brana, sportskih terena itd, navode iz RBA.

Što se tiče same prošle godine, za zgrade je izdano 5.587 odobrenja za građenje, što je u odnosu na 2013. godinu rast za 2,9 posto dok su za ostale građevine izdana 1.002 odobrenja ili 20,4 posto manje.

Pad broja izdanih odobrenja za građenje po dvoznamenkastoj stopi i u siječnju

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KbMwJZyzu49WlcBkFf5CbA==.pdf

15 mil eura potpisano.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Opet će cijena pasti jer su ugovorili još jedan posao!

15.676.440,83 EUR

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/KbMwJZyzu49WlcBkFf5CbA==.pdf

Kao što sam pisao unazad mjesec dana…svi su ti poslovi već uračunati u trenutnu cijenu dionice.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

over25

kako posao za koji se nije znalo da će ga dobiti može biti uračunat u cijenu dionice?….

u svakom slučaju odlično za firmu, za dionicu i za nas ostale… bravo za viadukt ! i kako kaže kolega Data, ova cijena postaje pomalo smiješna .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

eto, tko hoće može van bez rušenja cijene.,na bidu okruglih 1000 kom….

Mogli bi manje drukati i pustiti gospodu koji misle kupiti ispod 260 da to i naprave. bolje pustiti ove koji pišu da je sve već uračunato.
Zašto?
Pa da ne moraju kupiti po 270 i skuplje.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close