VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

VDKT ispada iz crobexa, hoće li ga indeksni fond morati rasprodavati?
http://zse.hr/default.aspx?id=56617

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Ono sto sam i pisao pred koji dan,one vece transakcije na 170kn bile su od indeksnog.Nesto je dokupio erste,nesto netko drugi.Svakako je za primjetiti da su se te dionice razgrabile u par naloga

oces reci vece transakcije na 270 kn !
Ja sam vidio jednu sa 500 kom.planulo u sekundi

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Bit če još takvih transakcija[emo_smijeh]

Uhljebe na ulicu!!!!!

danas ovdje interesantno

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Na kupnji 3321 kom! Toliko nije bilo od 2009.!

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

Nisam vidio 1000 kom u jednom komadu na kupnji vec par godina
mnogi će uskoro požaliti što su pre jeftino prodavali

OD 260 -268 kn 2000 komada na kupnji a u jutro bilo samo par komada na 253 a sad vidi vidi dosla maca na vratanca

interesira me što se to tako dramatično pozitivno dogodilo da je ovakva kupnja nanizana … [emo_smijeh] neka , neka malo radosti i ovdje

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ne bi se trebalo dogoditi nista ..ne zaboravimo da je ova dionica bila preko 4000 kuna
netko zna da krece rast i zauzima poziciju na vrijeme
VDKT među prvima ide gore i to po 20% skoci kad skoci…..
Cekajmo samo raju oni krecu na 400 kuna
sad ga kao nece a cim malo krene odjednom hrpetine naloga na kupnji

Samo prodaja više nije naivna i već gledam jedno vrijeme nedaju ispod 270
to će se uskoro podić za dosta…
i dalje smo na mizernim cjenama

interesira me što se to tako dramatično pozitivno dogodilo da je ovakva kupnja nanizana … [emo_smijeh] neka , neka malo radosti i ovdje

Zadnjih godinu-dvije na ZSE cijene tvrtki koje se kvazi bave građevinom najviše su rasle nakon objave PSN. Ne sjećam se da sam i približno nešto takvo vidio ovdje pri dobivanju poslova od 20-30M EUR. Onda još bolje spike u stilu “svjetlo u tunelu”, idemo dalje ko da ništa nije bilo a firma 2 godine niti što radi niti isplaćuje plaću, samo 6 direktora sebi isplaćuje premije. A dioničari piše “Bajke braće PSN”.

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 22.414

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

ono jučer ipak malo poigravanje sa nalozima …. ili samo zatišje pred buru ?!

New Report

Close