VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dogovorena je sigurno.Indeksni?

Kolega Andy, kad ste tako upućeni budite konkretni pa recite zašto onda kasne radovi kada Viadukt ima ugovoreno ključ u ruke (znači i projektiranje i izvođenje)?
A išlo se u JV sa španjolcima iz razloga što samostalno taj posao nisu mogli niti dobit, samostalno nisu imali reference!
To je istina, a vi možete pričati što oćete!

Poslovi uljecu samo dionica ne raste …ali bude bude…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Kolega Andy, kad ste tako upućeni budite konkretni pa recite zašto onda kasne radovi kada Viadukt ima ugovoreno ključ u ruke (znači i projektiranje i izvođenje)?
A išlo se u JV sa španjolcima iz razloga što samostalno taj posao nisu mogli niti dobit, samostalno nisu imali reference!
To je istina, a vi možete pričati što oćete!

Invest
ovo što vi vrlo lijepo već po ko zna koji put iznosite “u detalje” praktički znači da je VDKT aplicirao i dobio posao koji ne zna raditi. Dobro, predlažem kad vi spominjete “projektiranje i izvođenje” ovaj put lijepo pokažete taj Ugovor na kojem piše to što tvrdite. Znači neću napis hrvatskog novinara koji pojma nema što piše već konkretan dokument.
Kad bi to bilo tako onda bi se JV sklapao samo zato jer netko nema reference a ovaj drugi samo sjedi i ništa ne radi već je u poslu samo da bi partner iz JV mogao “dobiti” posao.
Znači preskoči zavijanje u stranu i pokaži Ugovor na kojem to stoji. Istjerat ćemo što je istina i koji su pravi razlozi.

Andy,

što ćete mi kupit kada se utvrdi da sam ja u pravu?
Morate detaljno pratit informacije pa bi to znali, a ne površno!
JV udruga Viadukt i Cyes je sklopila ugovor za projektiranje i izvođenje!Cyes de facto ne sudjeljuje, i to svi znaju! A pa moj kolega pa svi znaju zašto se sklapaju JV!!

pa i da plate tu kaznu u ukupnom iznosu (što je malo vjerojatno ) od 40 mil kn, pa što onda ? a što je sa ugovorenim poslovima i što je sa lovom koja se tek očekuje od njih ?to se ne spominje ?
a što tek kada ( velika vjerojatnost ) uleti komad kolača od pelješca , što će tu tek biti, pa kurdistan , split itd…. Invest, a što ćemo sada da radimo …?[emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kakve se ovdje igrice igraju s nalozima, par minuta stajao nalog na kupnji 260 kn – 1000 komada i sad ga nema!

Stvarno mi ponekad bude zao onih koji prodaju ispod cijene pod pritiskom”vlikih ribica”.Biti ze zanimljivo viditi tko je jucer pobrao onih 500 kom,pretpostavljam erste.Uglavnom tko pogodi gradjevinara koji ce ove godine dobiti Peljeski,taj ce zaraditi brutalno.

Što želite s time postići?

Navlačite ljude na kupnju!

Uglavnom ovo vam nije neki gubitas nego stabilna firma.Ne vidim rizik kupnje dionica na ovim cijenama.Ove godine ide Peljeski,oni koji pogode koji ce ga gradjevinar graditi zaraditi ce brutalno.Sad vi promislite tko u Rh to moze graditi.Zlz jako dobro napreduje,ide i naplata djela potrazivanja od toga.Sve u svemu uz malo srece tu moze biti svega u 2015god.http://novine.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285A28582863285A2863285A28582859285D286328962897289E28632863285F285B285E285A285A285D2863286328632863G

ovo ti je već starija vijest, ali neka [emo_namigusa]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pa i da plate tu kaznu u ukupnom iznosu (što je malo vjerojatno ) od 40 mil kn, pa što onda ? a što je sa ugovorenim poslovima i što je sa lovom koja se tek očekuje od njih ?to se ne spominje ?
a što tek kada ( velika vjerojatnost ) uleti komad kolača od pelješca , što će tu tek biti, pa kurdistan , split itd…. Invest, a što ćemo sada da radimo …?[emo_smijeh]

Ja vidim samo jednu firmu u HR koja moze dobit taj posao
također znamo koga Hrvatske ceste gotive na natjecajima….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close