Izašlo izvješće dobit 16 mil.
Gdje ti to piše 16 miliona.
Pozitivno izvješće i novi posao ,a ona jedva da ostane na +10% rasta.
Ekipa koja se ukrcavala od 90 na 350 sve je to unaprijed znala,a to je bilo mislim prije 6 mjseci i ovih dana su odlućili izaći i ovo su super namjestili izvješće dobro nek mi ovćice dignemo cca 15 % i onda im pustimo novi posao gdje će biti navala na ask.
Ja sam ih pročitao odmah jutros
MOžda više….nisam gledao al dok je on rastao sve su druge dionice padala…to mi je ostalo u sjećanju
Over sta ti pricas,kakva ekipa??Kakvih 90 kn???Tu imate jednog jakog kupca koji konstantno dokupljuje.Dali vi znate procitati koja je najniza cijena zadnjih godinu dana,dvije?Nemate pojma,iznosite neistinu.Pa nitko vam nije kriv sto ste nesposobni i neznate prepoznati priliku,lp
kolege , sve dobra do dobre vijesti . cifra od 300 kn je po ovome sića , neki dan sam napisao za ovu dionicu strong hold. mislim da sam pogriješio , jedan od favorita ove godine od svih dionica na zse, više nije strong hold , sad je strong buy .
bez imalo euforije .
Prvi građevinar u kojeg sam danas stavio neku sitnu lovu nakon dugo godina. Potpisuju neke ugovore, daju znakove života, neloše izvješće. Kod mene je sada 0.5% portfelja u HR građevini.
viadukt u 2014 s dobiti od 5 milijuna kuna [emo_beztona]