VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovdje se ponavlja gradivo…

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Bida na Viaduktu gotovo da i nema… to je prestrašno…

Namjerno odigrano[emo_namigusa]

http://hr.seebiz.eu/izgradnja-autocesta-u-kazahstanu-prilika-za-institut-igh-i-viadukt/ar-99989/

Jeli prosao rok za zalbu za most ciovo i ako je znaci li to da viadukt gradi most?

Pa bio je sa 100 kuna ukratko zašao na 400 kuna. Bez ikakvog objektivnog razloga tolikog rasta. Korekcija je bila potrebna, ali ne baš tolika. Ovo je ipak malo pretjerano. Dobro je što je kod veće korekcije veći prostor za rast kad se za to stvore uvjeti. Recimo neki veći posao u Kazahstanu zajedno sa IGH-om o čemu je bilo priče.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

moram priznati da me ova današnja cijena iznenađuje , ne znam tko prodava na ovim cijenama . činjenica jest da je dionica DEBELO podcijenjena. naravno, uvuijek to može i niže, ali sad je već na zaista niskom nivou.
u svakom slučaju, čestitke današnjim kupcima .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nešto se na kupnji počelo gomilati??

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

moram priznati da me ova današnja cijena iznenađuje , ne znam tko prodava na ovim cijenama . činjenica jest da je dionica DEBELO podcijenjena. naravno, uvuijek to može i niže, ali sad je već na zaista niskom nivou.
u svakom slučaju, čestitke današnjim kupcima .

Slažem se da je dionica relativno podcjenjena,ali sve je to relativno..Većina dionica na našoj burzi je podcjenjena! No, do valuacije u cijeni će doći tek kada se pojavi novi svježi kapital te se drastično poveća promet (bar do 18 mil kn dnevno). Pošto to trenutno nije očekivano predviđam daljnju stagnaciju i blagi padvvrijednosti kako ove dionice tako i Crobexa, što se djelomično može promijeniti objavom novog posla(npr. Kazahstan) iako mi taj posao ne zvuči izvjestan!
Općenito, ukoliko se stvari drastično ne promijene u državi ne očekujem puno dobrih stvari za prosječne ulagače na burzi, a pogotovo ne za one koji ulažu u industrijski sektor i sektor građevniarstva!

LP,
Invest

U HRV ne postoji građ. “sektor”.
Izvjesno je da postoji tvrtka koja se odupire krizi u građ. u HRV i ima potencijal za međunarodni iskorak. Ako se dobije posao vani onda Vam to neće biti za 2-3 M EUR nego barem 10x više i tada će Vam cijena porasti 100% u 2 dana. U tome i je bit.
Točno je što Invest tvrdi da prosječni ulagač nije u dobroj poziciji ali to je rezultat toga što HANFA dopušta kriminal.

Vaš link …

Ništa od mosta.

Vaš link …

Ništa od mosta.

to je dobra vijest.sad bi dionica trebala rast![emo_smijeh]

Istina trebala bi rasti, s obzirom da pada na dobre vijesti.
Ali evo nove prilike!

Na autocesti od Počitelja do Međugorja gradit će se najveći most na Neretvi

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

New Report

Close