VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Klackalica,sto puta vec vidjeno.Vi koji ste prodali sad lijepo gledajte kako raste.Ne znam sto je namjera erste skrbnickog,ali da skuplja konstantno to je istina.

Otpustene dionice po 225 kn????Uh ovo nije nikako dobro…

Bodul,hvala što si mi omogučio ulaz, ta prodaja uposlenicima i povezanim firmama je svojevrsna nagrada, pa nekako sumnjam da su baš zainteresirani za prodaju. U najgorem slučaju na idućoj skupštini bi mogao trezor u otkup, ju nou votaj min[emo_smijeh]. Jedini zdravi građevinac, a graditi se mora, izbori se bliže, hvala kolega
[/quote]
Samo se Vi nadajte ali ja znam da mnoge ne zanimaju dionice nego (na primjer kupio sam za 10000 sad ću prodati za 12000 meni dosta)

Na temi VDKT je stvar vrlo jednostavna a to vidi svatko tko imalo prati, svaki pozitivan komentar vrednuje se nulom, istovremeno katastrofičari +100. Preporučam svima koje interesira građevina da ne gube vrjeme (i novac) na predstečajušama smanjujući prosjeke i slično. Isto tako ako Vas zanima građevina a ne vidite poziciju VDKT u tome, nemojte uopće ulagati novac u građevinu.
Ovo nije nagovor na ništa ali je savjet ljudima da ne ulažu u nešto što ne razumiju.

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/357470/Viaduktu-posao-od-162-milijuna-kuna.html

Ne bu to prošlo bez žalbi. Jasno mi je da su izbacili Brodosplit, pa i Integral iz Rep. Srpske, ali treći po redu s najnižom cijenom su Strabag i Skladgradnja, šta su njima našli? Zanimljivo da njih gotovo nitko u medijima ne spominje a po meni su baš oni bili najizgledniji kandidat za dobiti ovaj posao. Još bu se odužilo ovo oko odabira, bojim se samo da ne završi kao most preko Save kod Svilaja gdje već nekoliko godina nije odabran izvođač.

Gotovo jedini živući građevinar!

Nažalost preslikava se slika iz slovenije, svi građevinci propali, a što je kolko tolko šljakalo za sitniš kupio STRABAG, ALPINA…

Oni sad postavljaju igru, dogovraju cjenu oko realizacije natječja, projekata…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Drago mi je za Viadukt.. Jedini zdrav gradjevinar u hrv..al cisto sumnjam da ce to strabag samo tako pustit… Ici ce tu zalba sigurno jos kad uzmemo u obzir da i Zuzuli pucaju na taj most bit ce tu trakavica jos…

Most između kopna i otoka Čiova dugačak 546 metara, s pristupnim prometnicama od 1,8 kilometara, gradit će hrvatska tvrtka Viadukt za cijenu od 161,9 milijuna kuna s PDV-om, odlučilo je povjerenstvo Hrvatskih cesta
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/357470/Viaduktu-posao-od-162-milijuna-kuna.html

ovo je sjajna vijest za Viadukt i veliki posao

http://www.seebiz.eu/viaduktu-posao-izgradnje-novog-ciovskog-mosta/ar-98587/

Ukupni prihodi u prvih 9 mjeseci su 587,7 milijuna kuna,a ovaj je posao težak 162 milje,čak i za VDKT je ogroman

ovo su rijetko jako dobre vijesti za neku firmu na našem tržištu….rijetke, na žalost

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nakon dobivena posla dionica ode u minus.
To se događa samo na ZG burzi[emo_smijeh].

New Report

Close