Uh kakav je ovo bio izlazak iz Vdkt, pokosio je pola bida
A di su sad svi oni razno razni savjetnici…Sad vidite tko je imao točne informacije, a tko ne, dovoljno se samo vratiti u blisku prošlost i malo preletiti preko postova…
200 kn je trenutno mozda i previse,treba dobro ovo porusiti i nagraditi ih za minus..
opravdanje im je za sada kiša, zanima me što će biti kada dođe snijeg, zbog toga odmah bijeg, ovo samo svjedoči na kojem nivou je naša građevinska industrija trenutno
Rezultat je loš, minus 9 Mkn je minus ali nikako katastrofa kako ljudi koji o građevini znaju na razini crno-bijelo prezentiraju.
U izvješću lijepo stoji da je većina radova u “zemljanoj” tj početnoj fazi. Pa ne možeš bager netjeravati po blatu i očekivati da će sve biti ravno…
Viadukt u HRV dobije poslove od 10 M EUR, ima keša 34 mKN pa gubitak od 9 mkn može iz svoje blagajne sanirati.
Na burzi se ulaže u budućnost, problem je što nikad ne znaš kad će uletiti posao vani a kada se to ostvari (a hoće) onda će sljedeći dan vrjediti 100kn više. Zato hvala prodavateljima kako danas tako i nadalje.
ima li ovaj projekt šanse? [emo_naivan]
http://www.nacional.hr/clanak/13838/europa-ce-financirati-most-zadar-ancona
Lako bi mogli ocesati i 200 kn ako se uskoro ne poveca interes za dionicom.Dionica je van fokusa ulagaca,nema likvidnosti i kao slag na kraju lose izvjesce.Iskreno nisam u to vjerovao.E sad dali prodati i pokusati uci nize?Dali ostaviti zarobljeni kapital u dionici i cekati sunce?? Muce me ovi mizerni prometi vec duze vrijeme.Uskoro se mora povecati likvidnost jer u suprotnom cijena ce lagano kliziti..
neka ti samo naivini prodaju lijepo je iovako pao sa 300 na 250
a da je izvješće bilo dobro ne bi rasto više od 2%
Svi mi znamo da jedno izvješće za kvartal ne znaći ništa naroćito u građevini jer se poslovi ne naplaćuju prema kvartalima .. eto bilo iznimno puno kišećudno lijeto pa što pola tog gubitka smo poklonili za poplavljena podrućja ima VDKT love nema tu brige
no samo vi prodajte neka budem i ja malo dokupio….