VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kolega DATA vi barate sa totalno krivim informacijama!
Viadukt trebutno zapošljava 1656 ljudi,što je nekih stotinjak manje nego u isto vrijeme prošle godine kada se završavala autocesta do Ploča. Istina, grade obilaznicu Omiša, ali ona je gotova, asfaltirana, trenutno se radi šminkanje i u konačnici na gradilištu je sveukupno 60tak ljudi!
Što se tiče posla u Pločama , pa i tu se već radi 2 i pol godine, te je ugovoreni rok istekao (moguće čak plaćanje penala), a do kraja godine bi i to gradilište bilo u završnoj fazi!
što se tiče posla u Turkmenistanu, Kazahstzanu-od toga provjereno nema ništa jer Viadukt nije mogao osigurati bankovnu garanciju!
Pričekajte 30.09. kada ljudima istječu ugovori pa će vam biti jasnije..
A da su humani u Viaduktu to je istina i svaka im čast, al financijski gledano i tu donaciju će isplatiti odbitkom poreznih davanja..
Sve skupa gledano, kolega DATA, obmanjujete ulagače!

Kolega baš ste bezobrazni ja sam citirao teks iz ćlanka…

http://www.limun.hr/main.aspx?id=945491

biti će da ćlanci obmanjuju ljude i da svi lažu osim vas
vi ste jedini u pravu naravno samo ne znam di su vaši uspjesi na ZSE zapisani
meni lićite na nekog koji ne zna ništa drugo negio pljucati…
mene lažno optužujete da obmanjujem ljude a
tko je sljedio vaše savjete već je na prosjaćkom štapu..a i vi vjerovatno zbrajate debele gubitke inaće bi imali pametnija posla nego na forumu VDKT stalno visiti nemate niti 1 VDKT dionice….

Pravi ste navodni strućnjak za VDKT tko stoji iza vas i tko kupuje dok vi ovdje prosipate svoje polu znanje po ovome forumu….zanimljivo je da kad god se vi pojavite dionica ide gore

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Molim da pokažete dokaze za vaše lažne tvrdnje u prethodnom postu

“što se tiče posla u Turkmenistanu, Kazahstzanu-od toga provjereno nema ništa jer Viadukt nije mogao osigurati bankovnu garanciju!”

To su ćiste laži i spam dajte link …

i molim moderatora da vas proglasi za spamera jer širite ćiste laži bez ikakvih dokaza

Pa pričekajmo pa ćete vidit ko širi dezinformacije, ja ili vi..
Nekad nije potreban link da bi se nešto saznalo…
Ma dajte molim vas pa šta mislite da su svi tako naivni…

Imam ja prijatelja a i rodbinu koji rade u VDKT i to u nadzornom odboru …
stoga znam malo bolje što se zbiva u firmi…
vaš cilj je obezvrjedit dionicu a nemate dokaza za ništa što prićate ćiste izmišljotine …ali prićekajmo pa ćemo vidjeti ako VDKT i ne dobije te poslove sigurno se neće desti zbog bankovnih garancija….

Data, kad imaš tako utjecajne prijatelje onda vjerojatno možeš saznati po kojoj prosječnoj cijeni je Viadukt kupio onih 10% dionica što su ih uvalili sebi po 220kn. Da i ostali dioničari znaju. A da ne govorim o nasilnom spuštanju cijene mamutskim nalozima na prodaji uoči same objave na samo njima znan datum. Na isti način se sad nakon objave pokušava podići cijena, ovaj put nalozima na kupnji. Moglo bi se za mišljenje priupitati i hanfu, vjerujem da bi imali što reći.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Nisam primjetio te naloge…..no makinacije na dionicama nisu ništa novo…
Hanfa … ja nisam ćuo za jedan slućaj kada su oni reagirali..ne razumijem ćime se oni uopće bave !
no zanimljivo je da je Erste skrbnićki poćeo kupovati ponovo VDKT
obićno sljedi znatan poras cijene kada se on ukljući u kupnju
njegov raspon kupnje je obićno između 300 -450 kuna

Erste u petak dokupio cck 170 kom.
U ponedjeljak Erste + 600 kom..

Kolega DATA vi uopće niste zanimljivi!

Bitnije je tko stoji iz ERSTE računa?Da li je moguće skuplanje dionica za buduće preglasavanje u Skupštini, jer su sadašnji omjeri snaga vrlo vrlo škakljivi..Također će biti zanimljivo tko će i koliko preuzeti dionica poslije ove poludokapitalizacije, koja je završila prije par dana…

Data, kad imaš tako utjecajne prijatelje onda vjerojatno možeš saznati po kojoj prosječnoj cijeni je Viadukt kupio onih 10% dionica što su ih uvalili sebi po 220kn. Da i ostali dioničari znaju. A da ne govorim o nasilnom spuštanju cijene mamutskim nalozima na prodaji uoči same objave na samo njima znan datum. Na isti način se sad nakon objave pokušava podići cijena, ovaj put nalozima na kupnji. Moglo bi se za mišljenje priupitati i hanfu, vjerujem da bi imali što reći.
Kolega ovo je burza,nikakve teorije zavjere ne postoje cisto nadmudrivanje i trgovanje.Pa nisam ovdje da ” vi” zaradite nego ” ja” ako me razumijete.Protiv trenda ne mozete,ako i pokusate pogubiti cete lovu ili cete propustiti priliku za zaradu.Ovdje nemam nikoga potrebu uvjeravati u ispravnost moje odluke o kupovini dionica Viadukta,kao sto i vi ne trebate u uvjeravati druge.Ja imam svoje informacije kao sto ih i vi imate vjerovato??Sve drugo su price i hvatanje valova…

http://hr.seebiz.eu/upravni-sud-na-zahtjev-banaka-srusio-nagodbu-nexe-grupe/ar-96208/

Nisam baš upućen ali ako se ne varam i vdkt je imao nekakvog udjela u u ovoj nagodbi nakon što je otkupio nečija dugovanja…

našicecement

New Report

Close