VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko viadukt ima posla vjerovatno će im trebat novih radnika.

Jel zna netko tko stoji iza ERSTE skrbničkog računa?

Ne daju dividendu.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/8OFjkDfQMAD1epPuN7laOg==.pdf

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/8OFjkDfQMAD1epPuN7laOg==.pdf

Ništa od najavljene dividende ove godine :-/, skupština odbacila taj prijedlog.

ja ga nisam ni kupovao zbog nekakve dividende već zato jer tržište kreće gore a kad se vdkt zalaufa on melje sve pred sobom.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

ja ga nisam ni kupovao zbog nekakve dividende već zato jer tržište kreće gore a kad se vdkt zalaufa on melje sve pred sobom.

Nije ta dividenda od 6kn ništa posebno i osobno smatram da ju nije niti trebalo najavljivati jer se u ovim (teškim) trenucima kapital treba bolje iskoristiti (saniranje dugova i dr.) i ne treba ga čupati iz firme, ali ovakva nekonzistenta politika najavljivanja, pa zatim odbacivanja isplate dividende zasigurno nije za pohvalu i pokazuje smušenost u firmi.

U odluci glavne skupštine nema definirane cijene prava otkupa??Pa na Skupštini je trebalo definirati cijenu 200 kn…nije mi jeasno kako je sad nema…

Kakve to ima veze s mojim postom?

Naravno da povlačenje dividende – koliko god to besramno bilo – nema utjecaja na cijenu. Pa ta dividenda je trebala biti cca. 2% cijene VDKT!? Ne znam što je veća sramota za upravu, odluka o davanju takve sramotne dividende ili kontraodluka o povlačenju iste.

U svakom slučaju – kao što sam već napisao – smušenost je pojam koji najbolje opisuje njihovu politiku.

Uostalom, išlo “to” na 300 ili palo na 200 zaista nema veze ni sa čim. Kakva nova informacija bi potaknula rast ili pad cijene? VDKT je dobivao poslove, pa se evo priča kako njima ne može pokriti niti osnovne troškove izvođenja radova. Možda dobije nešto sitno u Slavoniji, trebat će tamo ceste obnoviti… Ali nije to ništa specijalno. Ništa se uistinu ovdje ne događa. Upravo zato me i – u najmanju ruku – čude izjave da “to” ide na ovu ili onu cijenu.

Dugo vremena ništa, a onda odjednom rast ili pad koji se ne može prognozirati ništa vjerodostojnije od toga tko će igrati finale u Brazilu. Ovo bi trebala biti burza -> ogledalo transparentnosti i potkrijepljenog ulaganja, a ne bubanje da nešto “mora gore ili dolje”.

Očekivani prihod 2014 1100 m Kn, neka je marža mršavih 2%, daje ND barem 20m Kn što je lijepih 47kn po dionici. Uz pozitivno poslovanje dionica nema što raditi ispod 480Kn što je oko Booka ali Booka koji doista toliko vrijedi sa produktivnim strojevima koji rade i donose prihod.
Tko se ne slaže slobodno neka mi još proda jer čekam na bidu. Hvala!

Netko čita ali netko i zejebaje sa skrivenim 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

apsolutno precijenjena dionica…planirani prihod se nece ostvariti, a najveći problem je vec dugo godina marza, koja je na 0,5 % što je katastrofalno..

Vlada još nema ‘zeleno svjetlo’ Bruxellesa za kredit HAC-u

bez kredita nema ne naplate potreživanja od glavnog Viaduktovog Investitiora..

New Report

Close