VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A sta bi trebalo komentiratin da nakon velike kolićine izvrsnih vijesti u ovoj godini opdlićnog izvješća za 2013 i novodobivenih poslova oko 2 miljarde kuna poslova dionica nije rasla 1 kunu…..eto to je moj komentar

Na ZSE uglavnom rastu tvrtke koje vise o stečaju ili na račun povlaštenih informacija o prodaji/kupnji. Naravno kao i uvijek dosad na ZSE veliki je broj ulagača željnih brze zarade koji nasjedaju na takve priče pa zato ima puno primjera velikih oscilacija cijena na kojima se neki iskrcavaju(zarađuju) a neki kupuju(gube). Sve je to rezultat velikog nereda u društvu u kojem se mnoge kriminalne radnje ne sankcioniraju nego čak i potiču. Smiješno je da kad se spomene građevina pojavi se direktor Ingre i PSN se opisuje kao zlatna medalja na Olimpijadi. No prije ili kasnije tržište će nagraditi vrijednost. Ovo je naravno moj osobni stav i nije nagovor na ništa..

kolega

dobar osvrt na sadašnju situaciju. prošle i ove godine max sam se napregnuo sa investicijama, posložio kockice kako mislim da je ok, i sad samo čekam i nadam se da neka krene. bez ikakovih daljnjih ulaganja. eventualno za trading.

Kolega Andy,
Postoji razlog za to…POsla trenutno ima, profitabilnost jako loša…budućnost upitna

Ako posla ima sad kad je kriza bit će ga i ubuduće.

Kolega Andy,
Postoji razlog za to…POsla trenutno ima, profitabilnost jako loša…budućnost upitna

To je tako u HRV, ako radiš onda nekome smetaš pa se podmeću noge. Još je gore ako dobro radiš onda te mrze i šalju bezobrazno proste i prijeteće poruke kao što ja dobivam od grupe igrača koji dirigiraju cijenu na nekoliko dionica.
Na žalost to je hrvatska realnost, s takvim pristupom sigurno da je budućnost upitna[emo_smijeh].
Kao što rekoh ranije kad se smeće ukloni, možda cvijeće i poraste[emo_smijesak]

Dobra cijena za ulaz ovih 280kn, samo šteta što malo prodavatelji škrtare.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Iz aviona vidljiva manipulacija cijenom,nista cudno.Jedino mi je zao ovih koji su prisiljeni prodati zbog kojekakvih zivotnih problema.Na ovoj razini je jako sklisko,jedan kupac sa par stotina komada ovo pokrene kao od sale.Bas me zanima koliko dionica moze proci ispod 290-80 kn.Zaigrajmo igru…

KOje su šanse da na kupnji stoji erste[emo_namigusa]?
Prošli tjedan kupili 40komada.

Evo pokloni mu 100 komada po 265 pa cemo se uvjeriti:-)

KOje su šanse da na kupnji stoji erste[emo_namigusa]?
Prošli tjedan kupili 40komada.

Prodali su po 305-8 3000 komada sad mogu kupovat po niže!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Dobra cijena za ulaz ovih 280kn, samo šteta što malo prodavatelji škrtare.
odlican ulaz..a jos bolji izlaz [emo_zacudjen]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Nije 3000 komada nego cck 1800 kom.Ostalo su “mali” investitori..

New Report

Close