po svemu poznatome i dostupnome, izgleda da nema zime za viadukt, samo treba vremena. nažalost, cijeli sektor je u debeloj banani, pa ni oni ne mogu proći neokrznuti.
Boze koja smo mi bijeda od drzave.. Viadukt trazi pet radnika i to je sad udarna vijest u svim poslovnim vijestima.. Vjerovatno to bude i veceras u dnevniku udarna vijest… A ti radnici su vec primljeni po rodbinskim vezama samo eto mora se obavit natjecaj.. Pa zakonu naravno….
Poštovani kolege,
rastemo već treći dan zaredom. Zrno po zrno… Danas sam bio nagovaran da prodam svoj Viadukt ali – izdržao sam.
Možda bude nešto od nas.
Srdačan pozdrav…
Poštovani,
između 305,00 i 310,00 je strahoviti otpor od 600 dionica ali ipak napokon (bar danas) to sve jako dobro izgleda. Rastemo i promet je jak…
Samo neka se tako nastavi…
Dakle, Erste je 21.04. prodao fondu koji je morao ući točno 1871 dionicu. To je jasno da jasnije ne može biti… Sjećam se da je svojedobno taj ist Erste kupovao bjesomućno debelo iznad 300, pa čak i iznad 400 kn. Ovo je bila dogovorena transakcija za koju su dotični znali tko zna koliko vremana unaprijed…
I da se Erste nije odlučio podići ljestvicu kako bi postigao što veću cijenu? Da se zadovoljio s mrvicama prodavajući taj dan na između 305 i 308 kn? Pri tome zaradivši vrlo malo ili je čak u gubitku?
Odgovor može biti samo jedan – Erste više nema kapitala… Ne igra mi više opcija da i dalje čeka, čeka… Nema šanse da mu odgovara da cijena bude što niža što duže vrijeme – to bi odgovaralo u slućaju da skuplja a ne da rasprodaje. Mislim da možemo zaboraviti na njega kao na nekoga tko može u budućnosti utjecati na cijenu.
Nije više u mogućnosti pomoći ni sebi a kamoli nama malim dioničarima.
Molim, cijenjene kolege s foruma za mišljenje… Ne morate se nužno slagati samnom…
Srdačan pozdrav !
A sta bi trebalo komentiratin da nakon velike kolićine izvrsnih vijesti u ovoj godini odlićnog izvješća za 2013 i novodobivenih poslova oko 2 miljarde kuna poslova dionica nije rasla 1 kunu…..eto to je moj komentar
Jedina firma na ZSE koja nije rasla nakon dobrog izvješća a da ne prićam da za cijelu godinu imamo ugovorenog posla unaprjed