Vidim da drugi koji imaju dobra izvješća lete u nebo….toliko o tome
mora da smo mi iznimka …stvarno mi nije jasno eto …….
Vrlo vjerojatno ulazimo u CROBEX, to bi trebalo privući pozornost investitira i fondova.
Ugovorili smo 1,5 mlrd. kn poslova, a na Plesu ćemo zaraditi i kao ulagači i kao izvođači
“Pred zaključenjem ugovora je i projekt gradnje 100 km autoceste u Turkmenistanu”
Prema riječima g.Mikulića, možemo zaključiti da Viadukt stoji odlično! Hajde da vidimo što će reći danas Burza! Ako niti ovo ne pozdravimo, onda smo stvarno svi u banani, ali mentalnoj.
“Imamo ugovorene poslove od oko 1,5 milijardi kuna, što je za 100-tinjak milijuna više nego u 2013. Očekujem da ćemo s dosad potpisanim ugovorima, a očekujemo još nekoliko pobjeda na natječajima u idućem razdoblju, imati osiguran posao za sljedećih nekoliko godin”. Samo je pitanja dana kada ce ovo krenuti u jaci rast,ocito se neki jos nisu ukrcali.Jedan jaci igrac ovo napuca u nebo,samo je pitanje dana.Necete se tada tako lako ukrcati..
U HRV se vrlo malo cijeni istinski i pošteni rad. “Ulagači” na ZSE su konformisti kao i ex-YU mentalitet. No po meni najveći problem ZSE danas je potpuni nedostatak bilo kakve kontrole jer zavedeni raznim guruima namjernici na ZSE radije ulažu u mutne PSN priče nego u neku zdravu tvrtku dok regulator sjedi i ne radi ništa odnosno radi kako mu se naredi. No osobno mislim da će kvaliteta doći na svoje i kako bi neki majstori burze rekli kad se ovdje vrjednost “oključa”…
Šve što treba reći o poslu g. Mikulić je s obje noge na zemlji naveo a prate ga i rezultati. Ulagač koji stoji na zemlji prepoznat će priliku kao i ostati nezaveden prodavanjem magle koja je “gusta kao testo” na ZSE kako bi rekao Milojko Pantić tijekom Zvezdinim utakmica[emo_smijeh]
Od Turkmenistana nema ništa isto kao ni od Rusije o kojo se pričalo da su potpisani ugovori još 2009.Jednostavno smo mi premali za to tržište.
Što se tiče stanja u samom Viaduktu, koliko god Mikulić pričao lijepe stvari, one nisu tako dobre.. Plaće su i dalje smanjene, i dalje ima velikih problema u nabavi materijala, a zaduženost se povećala, a cash flow smanjio (što je vidljivo iz izvješća)…Mislim da je to razlog zašto cijena dionice ne raste..
…. raslo ne raslo mene zanima dali se može očekivati povratak isplate dividende!? … ima li tko kakvu info o tome? … p.s. za one koji se pitaju zašto dionica ne raste unatoč objavama velikih poslova!? – pa jednostavno – ovdje se ne očekuje rapidan rast, ili skok već stabilan rast uz fluktuacije +/- par posto, a to nije u sferi interesa VEĆINE koja se danas bavi zse! Tu špekulantsku većinu zanimaju dionice s rastom +30% u par dana, ili tjedana i oko toga se vrte. Zaključak je da će dionica vdkt-a ići gore kad se pojave ozbiljniji investitori koji će prepoznati vrijednost firme … Tada skok na duplo od sadašnje vrijednosti je lako vjerovatan …