VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo in nagrade u obliku 10% pada čestitam ZSE

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Izgleda da cijena dionice nema veze s poslovanjem poduzeća barem na našoj burzi.

Vidim da drugi koji imaju dobra izvješća lete u nebo….toliko o tome
mora da smo mi iznimka …stvarno mi nije jasno eto …….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Vrlo vjerojatno ulazimo u CROBEX, to bi trebalo privući pozornost investitira i fondova.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ugovorili smo 1,5 mlrd. kn poslova, a na Plesu ćemo zaraditi i kao ulagači i kao izvođači

“Pred zaključenjem ugovora je i projekt gradnje 100 km autoceste u Turkmenistanu”

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Prema riječima g.Mikulića, možemo zaključiti da Viadukt stoji odlično! Hajde da vidimo što će reći danas Burza! Ako niti ovo ne pozdravimo, onda smo stvarno svi u banani, ali mentalnoj.

100 km. autoceste i novo tržište a cijena nije pala ćudno.

Kad ljudi shvate biti ce kasno…

“Imamo ugovorene poslove od oko 1,5 milijardi kuna, što je za 100-tinjak milijuna više nego u 2013. Očekujem da ćemo s dosad potpisanim ugovorima, a očekujemo još nekoliko pobjeda na natječajima u idućem razdoblju, imati osiguran posao za sljedećih nekoliko godin”. Samo je pitanja dana kada ce ovo krenuti u jaci rast,ocito se neki jos nisu ukrcali.Jedan jaci igrac ovo napuca u nebo,samo je pitanje dana.Necete se tada tako lako ukrcati..

U HRV se vrlo malo cijeni istinski i pošteni rad. “Ulagači” na ZSE su konformisti kao i ex-YU mentalitet. No po meni najveći problem ZSE danas je potpuni nedostatak bilo kakve kontrole jer zavedeni raznim guruima namjernici na ZSE radije ulažu u mutne PSN priče nego u neku zdravu tvrtku dok regulator sjedi i ne radi ništa odnosno radi kako mu se naredi. No osobno mislim da će kvaliteta doći na svoje i kako bi neki majstori burze rekli kad se ovdje vrjednost “oključa”…
Šve što treba reći o poslu g. Mikulić je s obje noge na zemlji naveo a prate ga i rezultati. Ulagač koji stoji na zemlji prepoznat će priliku kao i ostati nezaveden prodavanjem magle koja je “gusta kao testo” na ZSE kako bi rekao Milojko Pantić tijekom Zvezdinim utakmica[emo_smijeh]

Od Turkmenistana nema ništa isto kao ni od Rusije o kojo se pričalo da su potpisani ugovori još 2009.Jednostavno smo mi premali za to tržište.
Što se tiče stanja u samom Viaduktu, koliko god Mikulić pričao lijepe stvari, one nisu tako dobre.. Plaće su i dalje smanjene, i dalje ima velikih problema u nabavi materijala, a zaduženost se povećala, a cash flow smanjio (što je vidljivo iz izvješća)…Mislim da je to razlog zašto cijena dionice ne raste..

…. raslo ne raslo mene zanima dali se može očekivati povratak isplate dividende!? … ima li tko kakvu info o tome? … p.s. za one koji se pitaju zašto dionica ne raste unatoč objavama velikih poslova!? – pa jednostavno – ovdje se ne očekuje rapidan rast, ili skok već stabilan rast uz fluktuacije +/- par posto, a to nije u sferi interesa VEĆINE koja se danas bavi zse! Tu špekulantsku većinu zanimaju dionice s rastom +30% u par dana, ili tjedana i oko toga se vrte. Zaključak je da će dionica vdkt-a ići gore kad se pojave ozbiljniji investitori koji će prepoznati vrijednost firme … Tada skok na duplo od sadašnje vrijednosti je lako vjerovatan …

New Report

Close