Dobit i stabilnost poslovanja u narednim godinama. S obzirom na stanje građevine, to je fenomenalno!
Povecanje prihoda i dobiti,jasan je smijer kojim se krece viadukt.Prostora za bolja izvjesca ima,prostora za porast cijene ima.Ko voli nek izvoli.Osobno mi odgovara ova nezainteresiranost dionicom i stagnacija cijene.[emo_palacg]
ako je vdkt čak u krizi odoljevao pa čak i bilježio dobit šta će tek biti oporavkom sektora[emo_novac]
A šta će tek biti kad počne gradnja ZLZ…..direktor stiže[emo_smijeh]
nije mi jasna količina casha na računu, ali izvješće je dobro.
Objektivno mi se čini da je ND barem duplo veća.
Prognoza za 2014: ND barem 20 MKn.
LP uz poruku: ne nasjedajte na manipulacije uz ugodan san s dionicom VDKT narednih godina.
Suprotno mišljenju većine mislim da je izvješće osrednje dobro,ako ne i loše.S obzirom na količinu posla koji se završavao u 2013 (Autocesta do Ploča i Riječka obilaznica i luka Brajdica) gdje je Viadukt imao jako puno posla sa odlično ugovorenim cijenama (posebno autocesta), pa ipak nije uspio ostvariti dobit,odnosno smanjiti dug što je po meni zabrinjavajuće!Veliki poslovi su završeni a sad se počinje s nekim novim projektima, a opće poznato je da u početku projekta financijsko stanje bude loše..Mislim da predugo stagnira Viadukt iako treba priznati da daleko najbolje odolijeva krizi od svih ostalih iz građevinskog sektora!
Možda bude bolje…nadam se…
Objektivno mi se čini…
ova izjava je klasični oksimoron.
a pošto je ovo vdkt, treba pričekat koliko stotina milijna prihoda će ove godine revidirati prije prave ocijene stanja.
Tehnicki gledano od 300-325kn daleko je najveci otpor. Probijanjem te razine slijedeci otpor je na cck 450kn.
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/viadukt-u-2013-s-dobiti-od-37-milijuna-kuna/
[emo_smijesak]