Nevjerovatno kako se na ovoj dionici čuda može napraviti sa smiješno malim brojem dionica… Prije tjedan dana se netko postavio na ask sa 150 dionica na 330,00. To je izazvalo pravi stampedo prema dole. Eto danas, 222 dionice na 305,00 i ponovo isti slućaj. Stvarno, mali igrač je ustanju napraviti čudo : čak i poslati u negativnu blokadu ako odluči gruniti po bidu…
Eto šta znači kad je dionica slabo likvidna. Želim sve najbolje ne samo dioničarima Viadukta, nego svim kolegama uopće. Ali, nažalost (za sada) to je tako. Bez obzira skine li netko nešto s aska u zadnjim minutama ili ne…
Moram biti pošten i napisati da nisam bio u pravu…
Unazad stranicu ili dvije sam napisao kako mislim da će ove cjenovne razine biti prošlost. Prevario sam se… očito je da još nije došlo to vrijeme. Treba imati tri čiste i reći da su osobe koje su pisali negativno (ispalo je da je to ustvari realno) na ovoj temi – bili u pravu. Kolega ffffff i James. Molim da me se shvati ozbiljno, dakle pišem bez sarkazma i ironije – spomenute kolege su zaista imali pravo. I to treba priznati… Jednostavno u ovom trenutku tako stoje stvari.
E da, nisam prodao pa sad drukam i slićne insinuacije.
Prijatelju vdt, ovdje se događa, već po neznam koji put, američki san svakog špekulanta-brzo raste, brzo pada, veliki spread, brzi okretaj novca. Na ovoj sam dionici apsolutno najviše zaradio, a vjerujem i mnogi drugi, a opet, mirno spavam kad je imam u portfelju, da nema Viadukta-trebalo bi ga izmisliti. I drago mi je da nema market makera i štopanja cijene, a znam da propast neće. Ne sekirajte se, skupljajte polako, i ja ću opet, ali još mi je malo rano. LP!
Promet je 50,000 kn.O cemu vi trabunjate??Dragi kolege videt cete koliko je tesko kupiti par stotina komada na ovim cijenama,samo vi prodajjte i skupljajte bureke.
Nečemo gledati crno, da vidimo što će danas biti!
ovo je ipak vrlo dobra vijest za RH građevinare općenito, bez obzira što se ima dojam da je rijeć o manjim poslovima . čudi me da nije imala većeg odjeka . ipak je velika lova u igri , a indirektno će se nadovezati na ovo barem još toliko novca kad krenu u igru lokalne i žup.vlasti.
ovo je ipak vrlo dobra vijest za RH građevinare općenito, bez obzira što se ima dojam da je rijeć o manjim poslovima . čudi me da nije imala većeg odjeka . ipak je velika lova u igri , a indirektno će se nadovezati na ovo barem još toliko novca kad krenu u igru lokalne i žup.vlasti.
stvarno si naivan ako išta vjeruješ ovoj vlasti…
tako se govorilo i prije cca 10-ak godina kad je tadašnji ministar prometa govorio da će se početi graditi dalmatina , pa se većina zahebavala na njegov račun , ali eto, dogodilo se, imamo je .
tako se govorilo i prije cca 10-ak godina kad je tadašnji ministar prometa govorio da će se početi graditi dalmatina , pa se većina zahebavala na njegov račun , ali eto, dogodilo se, imamo je .
nekad smo se mogli vani zadužiti pa bacati novac u autoceste, ali više nam za to neće dati niti cent kredita jer sad vraćamo samo kamate i to novim zaduživanjima, a glavnica nam se i dalje povećava [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]
naći će se za to pokoji eu fond i dobro je da smo u eu zbog ovakvih stvari.
uz kvalitetan projekt nema problema