da do kraja tj iznad 400kn najmanje, nekuzim ove koji sad prodaju??????”’ zas prodaju kad za par dana ce iznad 400kn , nije nagovor na kupnju ni prodaju samo mi nije jasno,moze mi ko pojasniti??????????????
da do kraja tj iznad 400kn najmanje, nekuzim ove koji sad prodaju??????''' zas prodaju kad za par dana ce iznad 400kn , nije nagovor na kupnju ni prodaju samo mi nije jasno,moze mi ko pojasniti??????????????
evo mogu ti ja pomoći s nekoliko stvati.
– nemože se piše odvojeno – ne može.
– zarez ide odmah iza posljednjeg slova prve riječi pa onda ide jedan razmak pa sljedeća riječ.
– jedan upitnik predstavlja postavljeno pitanje, dok je korištenje više upitnika i uskljičnik zaredom pokazatelj psihičke neuravnoteženosti.
-viadukt neće na 400kn do kraja tjedna.
kolga vi ste tvrdili neki dan da nejde do 300 pa kao sto vidimo debelo je iznad 300kn stoga niste relevantni da komentirate, i ja sa molio nekog pametnog ne vas, al svejedno hvala sto ste me pocjenili.
Za podsjetnik, cijena na dan 31.12.2012 319,99kn. Današnja prosječna 330kn, što daje +3,1%. Tako ulagački puk ZSE valuira jedinu uspješnu građevinsku tvrtku.
Za usporedbu HDEL u odnosu na godinu dana ranije +8,7%!!!
EV/EBITDA (Viadukt) 3,78
(Tehnika-THNK) 8,27
(Lavcevic-LVCV)7,94
Drugim riječima kada bi trenutno VDKT bio valuiran (i cijenjen) kao npr Tehnika ili Lavčević cijena bi bila više od 100% veća od sadašnje (cca 680kn) za sadašnju vrijednost EBITDA. Daljnom racionalizacijom i sniženjem materijalnih troškova (Nexe) odrazit će se prvo na EBIT a na kraju i neto-dobit. No najmarkantnije je što se i na ovoj razini poslovanja sa osiguranim sigurnim poslovima (i započetim) VDKT cijeni 100% manje nego jedna THNK ili LVCV?!!
No najmarkantnije je što se i na ovoj razini poslovanja sa osiguranim sigurnim poslovima (i započetim) VDKT cijeni 100% manje nego jedna THNK ili LVCV?!!
[/quote]
– po tome slijedi uspon u prvom kvartalu – otvaranje gradilišta MZLZ-a (Međ.Zrač.Luka Zagreb) 05.01., mogao bi biti detonator
Detonator ovdje može biti samo jača kupnja od strane fonda ili jednog Velikog Investitora- da On kupi samo 500(petstotina) komada i postavi još jedan takav nalog na kupnju, Viadukt bi otišao ne u nebo nego u ionosferu prvom kozmičkom brzinom. To sve govori o Zagrebačkoj burzi, stado je potpuno dezorijentirano i očajnički treba pastira da mu pokaže put u ovim bespućima hrvatske investitorske zbilje. [emo_smijesak]
mogu oni raditi šta hoće ali dobit će se vrtiti oko 1-2% čorak
a još ako ovdi izlete koji kosturi da priplaše dioničare ajme
Zato da Vuku bude veći gušt kad ga proguta! [emo_namigusa]
Počeli pripremni radovi