VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jeste nakupovali vi toga sad po 215-230? trebali ste.
koliki su sad prosječni ulazi, oko 347-365?

Čestitam vam kolega, još jednom ste bili u pravu[emo_smijeh]. 40% rasta u tjedan dana. Imam nešto sitno Viadukta ali glavna uzdanica od građevinara mi je kao i vama Hidra.

Tu negdje oko 400-430 moglo bi biti otpora i povecanih prometa.Ovdje je veliki problem skupiti par stotina dionica a da ne govorimo o nekoj malo vecoj kolicini.[emo_palacg]

jeste nakupovali vi toga sad po 215-230? trebali ste.
koliki su sad prosječni ulazi, oko 347-365?

Čestitam vam kolega, još jednom ste bili u pravu[emo_smijeh]. 40% rasta u tjedan dana. Imam nešto sitno Viadukta ali glavna uzdanica od građevinara mi je kao i vama Hidra.
[/quote]

ovdje se nema što za ćestitati nismo još niti blizu od vrjednosti sa poćetka godine 430 kuna

Viadukt je pao bez pravih razloga na nerazumne razine pravi rast bi bio tek iznad 400 kuna

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Moj prosjek je 257 kn, čak sam uspio i skupiti dosta ove dionice, nije mi samo jasno tko je to stalno prodavao i rušio do 220 kn, i sada odjednom nitko da bi poklopio BID, nema šanse, samo se tuče po ASK-u….

Čestitam iskoristili ste pravu priliku imate nevjerovatran prosjek…
isplati će vam se sigurno…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

vama je euforija udrila u glavu,gledajući iz realne perspektive, dionica na temelju zračne luke je letjela na 400 ako se to ostvari , e sad kad je to potpisano i uzmemo u obzir da je to već uračunato u cijenu, znate oni mali ljudi šta vrijedno računaju fa i ta
yar mislite da bi netko to prodavao po 300 ako to vrijedi 1000 kako neki kažu
pamet u glavu! uskoro neće biti pasa na burzi a ne zaboravite da iza nove godine nas čeka novi ringišpil, američki shatdown i moguća nova europska bankovna kriza

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Čestitam iskoristili ste pravu priliku imate nevjerovatran prosjek…
isplati će vam se sigurno…

na burzi ništa nije sigurno pa tako niti da neće opet ispod 200 kn

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

vama je euforija udrila u glavu,gledajući iz realne perspektive, dionica na temelju zračne luke je letjela na 400 ako se to ostvari , e sad kad je to potpisano i uzmemo u obzir da je to već uračunato u cijenu, znate oni mali ljudi šta vrijedno računaju fa i ta
yar mislite da bi netko to prodavao po 300 ako to vrijedi 1000 kako neki kažu
pamet u glavu! uskoro neće biti pasa na burzi a ne zaboravite da iza nove godine nas čeka novi ringišpil, američki shatdown i moguća nova europska bankovna kriza

Poštovani,
Vi ste promašili gdje ćete o euforiji pisati. Pogledajte malo ovih dana imate lijep primjer rasta u nebesa dionice loše firme. VDKT je u najmanju ruku “dobra” tvrtka koja nije nakrcana nekakvim nekretninama upitne vrijednosti već zarađuje poslovima a ovaj koji kreće je lijepa sigurnost u narednih nekoliko godina. Ne vidim zašto ne bi dobra tvrtka imala i dobru dionicu. To je “otključavanje vrijednosti” a ne da loša tvrtka s nejasnim(nikakvim)poslovanjem ima izvrsnu dionicu. To je otključavanje špekulativnosti koja vrtoglavo raste a isto tako pada. Za ulagača koji želi mirno spavati a ne svaki sat(minutu) gledati kretanje cijene to je po meni bolja opcija. Naravno da se mnogi neće složiti, to je osobna odluka svakog pojedično. Na ZSE ima puno loših firmi s dobrom dionicom ali i dobrih firmi s lošom (potcijenjenom) dionicom. Moj izbor je uvijek tvrtka koja s malo imovine zarađuje a ne nekakv nejasan holding/konglomerat s ogromnom (upitnom) imovinom koja godinama nosi gubitke i gomila dugove.

Poštovani,

treba imati na umu da je Erste još uvijek miran. Krene li on u ofenzivu – moglo bi biti svega. Ask je tanak, tanak… Nezahvalno je prognozirati ali tada bi zaista dionica mogla biti napucana u nebo. Kao da je jučer bilo sjećam se jednog legendarnog “skidanja” s prodaje od 1400 dionica u komadu.

Srdačan pozdrav !

Vidim da je svim dobra cjena na 300 – 320 kn…a prije par dana rjetki su kupovali na 220 – 230 kn.

Praksa kaže sve što naraste 30 – 50 % u kratkom roku zna se u još kraćem roku ispuhat!

ps Još mi je ostalo 50 komada VDKT

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ja se nadam da ce pasti, onda bi isao u dokup, ali bojim se da to nebude tako skoro, steta…

Poštovani,

prvi malo veći nalozi su na 350,00 i 359,76 (78 i 93 dionice). Dobro je napisao cijenjeni kolega bodul11 – Viadukt je teško kupiti i po asku (iole veće količine) a po bidu u ovom trenutku gotovo nemoguće.
Nevezano za to, sjećam se kao da je jučer bilo, u veljači 2012. god. čuvenog i legendarnog Ersteovog skidanja s prodaje preko 1400 dionica odjednom. Istina, tada je ask bio puno stisnutiji.

A mogli bi ponovo ući u Crobex (ako se ova likvidnost nastavi).

Sve u svemu – briljantno !

New Report

Close