VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kanonada je počela. Dioničarima Viadukta i onima koji će to uskoro postati neka je sa srećom.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

– 36 mjeseci stalnog prihoda u poslu oko Zračne luke Zagreb, to je odlična osnova za rast cijene ove debelo podcijenjene dionice, sama najava posla digla ju je prošle godine na preko 400 kuna, a ovo sada – sada je trenutak za kupnju da bi već kroz pola godina cijena dionice bila, vjerojatno – DVOSTRUKA!

Nadodao bih ne samo 3 godine posla već i sudjelovanje VDKT kao 5 % koncesionara od koje će dobivati zaradu još 30-40 godina
također bi spomenuo i kupovinu obveznica NEXE (NAŠIĆKE CEMENTARE)
što su mnogi već zaboravili pokazuje snagu VDKT i to usred krize

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Poštovani kolege,

Viadukt je uistinu posebna dionica. Gotovo pa je nemoguće bilo što kupiti na kupnji… A i ask je jako proziran !

Svaka čast !

http://www.zse.hr/default.aspx?id=48646

..kad sam govorija prije par dana idemo iznad 300kn ..dobiva sam za to ocjenu 1..di su ti meštri šta sa dilili jedinice….

Mozda jedna od najperspektivnijih dionica u narednih par godina.Zamislite samo sta bi se desilo da se samo malo poveca likvidnost,a hoce…

IGH se vraća svojim korijenima, nastavlja projekte, a bit će i promjena u Upravi

izdvojeno iz ćlanka
“Kako se čini, na red bi brzo mogao doći i izvedbeni projekt za Pelješki most.”

također
Pelješki most najbolje je rješenje
http://www.vecernji.hr/hrvatska/francuzi-peljeski-most-je-najbolje-rjesenje-za-vezu-dubrovackog-kraja-s-ostalom-hrvatskom-905463
a oni koji pitaju zašto bi VDKT dobio posao Pelješkog mosta
zato što jedini ima teglenicu specijalno izrađenu za izradu Pelješkog mosta koja je koštala 100 miljuna kuna[/b]

http://www.novossti.com/2012/08/operacija-savski-most/
izradu specijalne građevinske teglenice s dizalicom
Prilikom raskida ugovora, država je Viaduktu priznala njegov trošak za tu investiciju, ali je teglenica ostala u vlasništvu Viadukta.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

opa pocinje gradnja dakle letimo do 1000kn najmanje .jel tko zna il????????

ufffffffff optimista da lete do 100kuna,moj sinko da se tako dile pare, radije pivaj po cocino
da su sze biseri mi bi bili bogati

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

– ne treba pretjerivati, ali ako do kraja narednog tjedna bude na 320, omastili su brk svi koju su ulazili 220-250 …

pa nisu svi tu burek investitori, neci ti niko vise dati dionicu ispod 300kn, sad je potpisano a to nije isto ako prije kad nije bilo, al vidjet cemo ja je nedam prije 700kn imam vremena do penzije

– ne treba pretjerivati, ali ako do kraja narednog tjedna bude na 320, omastili su brk svi koju su ulazili 220-250 …

nek se javi ti kojima je prosječan ulaz 220-250 da mi plate pivu.

New Report

Close