Kanonada je počela. Dioničarima Viadukta i onima koji će to uskoro postati neka je sa srećom.
– 36 mjeseci stalnog prihoda u poslu oko Zračne luke Zagreb, to je odlična osnova za rast cijene ove debelo podcijenjene dionice, sama najava posla digla ju je prošle godine na preko 400 kuna, a ovo sada – sada je trenutak za kupnju da bi već kroz pola godina cijena dionice bila, vjerojatno – DVOSTRUKA!
Nadodao bih ne samo 3 godine posla već i sudjelovanje VDKT kao 5 % koncesionara od koje će dobivati zaradu još 30-40 godina
također bi spomenuo i kupovinu obveznica NEXE (NAŠIĆKE CEMENTARE)
što su mnogi već zaboravili pokazuje snagu VDKT i to usred krize
Poštovani kolege,
Viadukt je uistinu posebna dionica. Gotovo pa je nemoguće bilo što kupiti na kupnji… A i ask je jako proziran !
Svaka čast !
..kad sam govorija prije par dana idemo iznad 300kn ..dobiva sam za to ocjenu 1..di su ti meštri šta sa dilili jedinice….
Mozda jedna od najperspektivnijih dionica u narednih par godina.Zamislite samo sta bi se desilo da se samo malo poveca likvidnost,a hoce…
IGH se vraća svojim korijenima, nastavlja projekte, a bit će i promjena u Upravi
izdvojeno iz ćlanka
“Kako se čini, na red bi brzo mogao doći i izvedbeni projekt za Pelješki most.”
također
Pelješki most najbolje je rješenje
http://www.vecernji.hr/hrvatska/francuzi-peljeski-most-je-najbolje-rjesenje-za-vezu-dubrovackog-kraja-s-ostalom-hrvatskom-905463
a oni koji pitaju zašto bi VDKT dobio posao Pelješkog mosta
zato što jedini ima teglenicu specijalno izrađenu za izradu Pelješkog mosta koja je koštala 100 miljuna kuna[/b]
http://www.novossti.com/2012/08/operacija-savski-most/
izradu specijalne građevinske teglenice s dizalicom
Prilikom raskida ugovora, država je Viaduktu priznala njegov trošak za tu investiciju, ali je teglenica ostala u vlasništvu Viadukta.
ufffffffff optimista da lete do 100kuna,moj sinko da se tako dile pare, radije pivaj po cocino
da su sze biseri mi bi bili bogati
– ne treba pretjerivati, ali ako do kraja narednog tjedna bude na 320, omastili su brk svi koju su ulazili 220-250 …
pa nisu svi tu burek investitori, neci ti niko vise dati dionicu ispod 300kn, sad je potpisano a to nije isto ako prije kad nije bilo, al vidjet cemo ja je nedam prije 700kn imam vremena do penzije
– ne treba pretjerivati, ali ako do kraja narednog tjedna bude na 320, omastili su brk svi koju su ulazili 220-250 …
nek se javi ti kojima je prosječan ulaz 220-250 da mi plate pivu.