VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znali iko šta je s poslom u libiji pošto se baš i ne spominje.

Libija je i dalje jako nesigurna. Dole su svi naoružani nakon građanskog rata i situacija je jako komplicirana. Mislim da pravih radova uopće nema i da se jedino vraćaju (vratile su se) dole naftne kompanije. Mislim da na Libiju treba zaboraviti i vidjeti šta će biti za par godina kad se situacija stabilizira.
[/quote]

Još jedna od niza gluposti. Nafte kompanije svakim tjednom povećavaju proizvodnju a iz Libije nisu ni otišle. S normalizacijom isporuke nafte dolazi nastavak građevinskih radova a njih neće raditi IGH, HDEL ili INGRA. VDKT ima sklopljene poslove u Libiji u iznosu preko 320 M(milijuna) EUR. Od toga je izvršeno nešto manje od 55 M EUR. VDKT je jedini građevinar koji investira u svoju logistiku, ulaskom u Nexe. Na ZSE se vide nevjerojatni primjeri podcijenjenosti a još više precijenjenosti nekih izdanja.

Znali iko šta je s poslom u libiji pošto se baš i ne spominje.

Libija je i dalje jako nesigurna. Dole su svi naoružani nakon građanskog rata i situacija je jako komplicirana. Mislim da pravih radova uopće nema i da se jedino vraćaju (vratile su se) dole naftne kompanije. Mislim da na Libiju treba zaboraviti i vidjeti šta će biti za par godina kad se situacija stabilizira.
[/quote]

Još jedna od niza gluposti. Nafte kompanije svakim tjednom povećavaju proizvodnju a iz Libije nisu ni otišle. S normalizacijom isporuke nafte dolazi nastavak građevinskih radova a njih neće raditi IGH, HDEL ili INGRA. VDKT ima sklopljene poslove u Libiji u iznosu preko 320 M(milijuna) EUR. Od toga je izvršeno nešto manje od 55 M EUR. VDKT je jedini građevinar koji investira u svoju logistiku, ulaskom u Nexe. Na ZSE se vide nevjerojatni primjeri podcijenjenosti a još više precijenjenosti nekih izdanja.

[/quote]

Disclaimer: Dioničar sam VDKT (a nisam dionicar ingre, hdel i igh) i samim time želim da VDKT napreduje i vjerujem da je najbolja građevinska firma u HR, čak i šire i vjerujem da ima itekakvu budućnost.

O Libiji govorim po vijestima svog prijatelja koji živi u Tripoliju (Libijac). Koliko znam stanje je kaotično. Vjerujem da kad se smiri da će vdkt završiti poslove i (nadam se) ugovoriti nove. Govorim da za sljedećih 1-2 godine ne očekujem to.

Azjak
Poslovi koje je VDKT potpisao u Libiji će sigurno nastaviti raditi i vjerujem uspješno završiti. Ja ne raspolažem o tako lošim info o stanju u Libiji, moje info su daleko povoljnije.
LP

Andy ja vjerujem da ce se sve pozitivno razriješiti sa poslovima vdkt u libiji. Iskreno se nadam da su vaše informacije bolje 🙂

Jeste li skupili ovu sicu sto se nudila na ovim razinama??Uglavnom za neki ozbiljniji ulaz trebati ce dobro podignuti ljestvicu.

Jeste li skupili ovu sicu sto se nudila na ovim razinama??Uglavnom za neki ozbiljniji ulaz trebati ce dobro podignuti ljestvicu.

..ovo će brzo iznad 300…

Zakaj je Viadukt jedan od naših Hrvatskih firmi najizgledniji izvođač Pelješkog mosta-zato kaj ovo dolje nema nitko u EU-svaki stručnjak to zna-možda i ima ali ni blizu lokacije izgradnje[emo_smijesak]

http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.slobodnadalmacija.hr%2FMozaik%2Ftabid%2F80%2FarticleType%2FArticleView%2FarticleId%2F58015%2FDefault.aspx&ei=ajecUvO-DciAhAe-zYDwBg&usg=AFQjCNGCV_yahPzK3ynGKFlzKkRO_GrrYw

ps-stari je link,ali je aktualan,za par dana bu odluka o gradnji

PS-nemam dionice Viadukta

Krenula baba s kolačima!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ovo je bilo i vise nego ocito da ce jaci rast u skorijoj buducnosti.Sve se radi u tisini,nema drukanja..

Danas je u Poslovnom (tisak i internet) najavljeno da se do kraja tjedna potpisuje ugovor o 300 milijuna eura (više od 2.000.000.000 kuna tj. 2 milijarde!) vrijednom poslu nove Zagrebačke zračne luke u kojem je VIADUKT partner.

Potpisivanje ugovora diže ovu dionicu snažno, a priprema trejdera na zaradu, počela je već danas …

Danas je u Poslovnom (tisak i internet) najavljeno da se do kraja tjedna potpisuje ugovor o 300 milijuna eura (više od 2.000.000.000 kuna tj. 2 milijarde!) vrijednom poslu nove Zagrebačke zračne luke u kojem je VIADUKT partner.

Potpisivanje ugovora diže ovu dionicu snažno, a priprema trejdera na zaradu, počela je već danas …
[/quote.
..iznad 300….

Točnije – jučer

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

New Report

Close