VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Viadukt: Neto dobit uzletjela 196%

http://www.seebiz.eu/viadukt-neto-dobit-uzletjela-196/ar-75543/

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ma da, NPM je skočila sa 0,1 na 0,3%.

Jučer sam vidio 1400 i nešto kom, po 245.92 na prodaji ali su jutros maknuti prije otvaranja burze. Pokušaj rušenja cijene.

Ja na ovoj dionici slijedim Erste. Prodavali su iznad 400, a sad kupuju. Da znam za koji fond možda bih i uložio u njega
tako je ,znaju se prilagodit trzistu..[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Evo još uspjeha i prosteriteta.

Viadukt ponovno u mostogradnji, sklopio nove ugovore u Njemačkoj

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Viadukt ponovno u mostogradnji, sklopio nove ugovore u Njemačkoj

ako netko pogledat kako izgleda školski primjer plaćenog članka, evo prilike.

Ti stvarno imaš problema mržnje prema VDKT žao mi je da tvoja firma ne posluje ovako dobro
novi poslovi za koje noismo znali i ti to nazivaš plaćenim ćlankom..
http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/viadukt-ponovo-u-mostogradnji-sklopio-nove-ugovore-u-njemackoj-256442 [poslovni.hr]

“Osigurani poslovi za iduće dvije godine

S gotovo 10.000.000 € ugovorenih radova osigurani su poslovi za iduće dvije godine.”

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

E +200

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Poštovani,

netko je upravo uspio kupiti 87 dionica po 217,00 kn. Svaka čast !
Čestitam od srca ! Evo dokaza kako je nekad i nemoguće – moguće…

Samo treba biti uporan i vjerovati.

Srdačan pozdrav !

I ja čestitam kupcu, jer nove vijesti dolaze, naime do kraja godine započinje projekt Zračne luke Zagreb. Sretno svima, a posebno Viaduktu!

To bi sad bilo okruglih -50% od Andy-evih preporuka i pametovanja otprije samo nekih 6 mjeseci, vrlo impresivno.

S postojećim poslovanjem je na ovoj cijeni VDKT sad podcjenjen i ja bih ga kupio opet, jedini problem je što buduće poslovanje neće bit na razinama sadašnjeg zbog svih ovih afera s HAC-om pa s ene može mirno spavat s VDKT u portfelju.

To bi sad bilo okruglih -50% od Andy-evih preporuka i pametovanja otprije samo nekih 6 mjeseci, vrlo impresivno.

S postojećim poslovanjem je na ovoj cijeni VDKT sad podcjenjen i ja bih ga kupio opet, jedini problem je što buduće poslovanje neće bit na razinama sadašnjeg zbog svih ovih afera s HAC-om pa s ene može mirno spavat s VDKT u portfelju.

Ipak nije za zaboraviti inozemstvo, Zračnu luku Zagreb – to donijet će poene, a ovo obaranje cijene izgleda kao naručeno, da bi se više uskoro zgrabilo, pa to je viđeno već 1000 puta na ZSE …

New Report

Close