VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolegice Miami a mi koji smo “zakasnili”tada morat ćemo biti pažljiviji da ne propustimo ulazak po 200kn kako stvari izgledaju za sada,naročito kada se pogleda grafikon a zima pred vratima.

Ja ne bih relativizirao posljedicu umješanosti visokog managementa Viadukta (i eventualnih drugih tvrtki) u zadnje korupcijske afere, pa čak i da se osnovanost sumnje i eventualna optužba protiv njih s vremenom odbace. Bitna je inkriminacija, a ona nije nimalo bezazlena. To je jednostavno nespojivo s etičkim kodeksom poslovanja, na koji se u svakoj ozbiljnoj tvrtki obvezuju svi zaposlenici. Osobito je štetna po ugled tvrtke kompromitacija ovakvog kalibra i činjenica da su je izazvali oni koji su imenovani na najodgovornije funkcije. Viadukt nije u državnom resoru da bi se kriminal mogao banalizirati, već je dio realnog sektora, dionice su izlistane na burzi i samim tim sadašnje stanje ne može ići u prilog dioničarima i potencijalnim ulagačima.

Bravo HGromax, sjedni 5! Istraživanja prirode i uzroka bogatstva naroda odavno su pokazala da je umnožak prirasta agregatne potražnje konstanta a ne varijabla s velikim oscilacijama kako vi tvrdite.
[/quote]

Gospon Andie, ja tvrdim da cilj ne opravdava sredstvo. Ni manje ni više od toga. Ostalo će utvrditi institucije.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

miami,
ako se ne varam, u zapadnim zemljama je lobiranje sasvim legitiman način, a u nekima čak i porezno priznat trošak. nisam potpuno siguran, ali mislim da se radi o 3% od vrijednosti radova.

amerikanec,
izgleda da smo svi negdje zakasnili. morate znati da je u ono vrijeme dokap viadukta bio bingo. za svake 2 moglo se upisati 1 nova dionica. početkom lipnja kad je donesena odluka o dokapu, stjecalo se i pravo na upis, cijena je bila oko 1700-1800 kuna, a dokap u rujnu po 450. kad je koja firma tako nagradila svoje dioničare??? a možete malo i računati. meni je bilo super!! daj bože da se ponovi.

Osobno nemam ništa protiv prihoda oko lobiranja u građevini….. ako se prijavi,
i plaća porez, meni je to ok.
Mi smo još daleko od toga, da imamo novaca platiti lobistu u građevini, koji će
stajati iza podataka, garancija , rokova i općenito prijedloga Ugovora od
strane izvođača….ali, bit će potrebno kad -tad.

A što se cijene tiče, ja sam kupila zadnji put na 140,00kuna malo,, nešto na 180 …iako mi zadnje stanje bilo -50…..uopće, ali doista ,uopće se ne sekiram.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Dobit 2,86 mil kuna, a tretirate dionicu kao da je stečajuša!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Dobit Kumulativno 3,3 mil kn.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Dobit 2,86 mil kuna, a tretirate dionicu kao da je stečajuša!

Zato što ne znamo od čega je ta dobit, jeli možda rezultat nekog kriminala, i što će uhićeni propjevati ???

povećali su dug za 39 mil. i smanjili radni kapital za 37 mil. u prošlom kvartalu.
bilo bi super da je obrnuto. prihodi isti, ebitda ista.
al to je sve bilo pod starom upravom, bitno je šta će bit pod novom.

Rast dobiti Viadukta

premalo je to dobiti na tolike prihode očito neke fiktivne firme udaraju ekstra profit kao stručni podizvođaći

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Smanjeni prihodi za 30tak miljuna kuna.Sve nade polazu na aerodrom. Sve u svemu tako,tako. Sva sreca nije bilo dokapa na 450 kuna, jel tako kolega data???

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

sve u svemu solidno FI s obzirom na prvu polovicu godine

New Report

Close