VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve je to već u zastari, ako se i dokaže nešto. No sjetimo se afere sa Ingrom i Arenom, Sklad gradnjom i tunelima, Končara i trgovanje dionicama,…. Sve je ovo samo politika i međusobni obračuni . Dizanje galame oko nečega za što je prošla baba sa kolačima, kao u onoj reklami

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ovdje prvenstveno treba gledati i analizirati kako će se navedena situacija odraziti na ugovorene poslove, po meni utjecaj na poslovanje će biti minimalan, za dobivanje budućih poslova također..da ne pričam da će eventualni sudski proces trajati vjerojatno godinama..

Ja mislim da je od 235 kn i ako je moguće niže ova dionica ipak BUY, nakon konsolidacije i ako sve krene po planu sa ZAIC-om, doći će i pozitivniji kvartali i izvješća..

Unatoč problemima sa korupcijom u Siemensu dionici dobro ide. Možda se to ponovi i kod Viadukta.
http://www.dw.de/siemens-u-blatu-korupcije-i-kartela/a-17071912

Imam dionice, nije nagovor

‘Vlada RH nije jamčila za naše kredite, Pleso preuzimamo 2. prosinca’

Ovo je bitno..

Eto, ZLZ kreće 2. prosinca.

‘Vlada RH nije jamčila za naše kredite, Pleso preuzimamo 2. prosinca’

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ovdje prvenstveno treba gledati i analizirati kako će se navedena situacija odraziti na ugovorene poslove, po meni utjecaj na poslovanje će biti minimalan, za dobivanje budućih poslova također..

na temelju čega je ovaj zaključak da će utjecaj bit minimalan?

utjecaj je već počeo, smjenjivanjem ključnih članova uprave.
a to će itekako imat utjecaja na dobivanje poslova pošto su ih upravo oni dosad dogovarali. baš da mi je vidit kako će neki tamo zamjenik sad gurat svoj vrat pod sjekiru i potpisivat dokumente umjesto njih. prvo ide par mjeseci općeg zujanja – nisma ja ništa, evo ti potpiši – dok se ne slegne prašina, a onda se tek počinje slagat nova konstrukcija.

dotad hidra napravi ovih par mostova što ste ih dobili na natječajima, a taman niste još počeli gradit. [emo_zloban]

Dobar glas se daleko čuje a loši još dalje.Čekam vdkt na koti 200 s obzirom da je hdel 100.

Dobar glas se daleko čuje a loši još dalje.Čekam vdkt na koti 200 s obzirom da je hdel 100.

Dobri postovi se pamte a loši još više. Siguran sam da će ovaj prodavač samo radi ovakvih želja spustiti i na 100 pa zašto ne i 50 s obzirom da je DLKV 25 a uskoro se vraća sat i prelazimo na zimsko računanje vremena.

Ja ne bih relativizirao posljedicu umješanosti visokog managementa Viadukta (i eventualnih drugih tvrtki) u zadnje korupcijske afere, pa čak i da se osnovanost sumnje i eventualna optužba protiv njih s vremenom odbace. Bitna je inkriminacija, a ona nije nimalo bezazlena. To je jednostavno nespojivo s etičkim kodeksom poslovanja, na koji se u svakoj ozbiljnoj tvrtki obvezuju svi zaposlenici. Osobito je štetna po ugled tvrtke kompromitacija ovakvog kalibra i činjenica da su je izazvali oni koji su imenovani na najodgovornije funkcije. Viadukt nije u državnom resoru da bi se kriminal mogao banalizirati, već je dio realnog sektora, dionice su izlistane na burzi i samim tim sadašnje stanje ne može ići u prilog dioničarima i potencijalnim ulagačima.

Bravo HGromax, sjedni 5! Istraživanja prirode i uzroka bogatstva naroda odavno su pokazala da je umnožak prirasta agregatne potražnje konstanta a ne varijabla s velikim oscilacijama kako vi tvrdite.

data,

daj se ne blamiraj!! pa nisi početnik. prvo sa dokapitalizacijama, a sad ne znaš tko su uhičeni i da su jedni od največih dioničara viadukta.

Zar se Hrvatskoj može poslovati bez plaćanja mita ili takozvane provizije.Pa ja mislin da nema posla koji je napravljen od 91.do danas koji nije preplaćen barem 50% .

Hromax, kakve veze ima mito sa cijenom dionice Viadukta -danas. Nikakve.
Svi su davali mito, i davat će ga na razne načine..samo se to suvremeno
zove …lobiranje….

Da je ispao Pleso ili most, pa da cijena dionice padne zbog toga , ja bih
to razumjela, ali od vodećih poduzeća u visokogradnju i konstrukciji…
VDKT će i dalje ostati prvi…
Ovdje se ne radi o problemu prihoda, koji su / tako bi se shvatilo / uvećali
radi mita…..NISU.
Tko bi drugi to u Hrvatskoj radio..? Nitko…Tko? Industrogradnja..
Tehnobeton..Lavčević…Stipić…?
Dokapitalizacija je bila na 450 i sudjelovali smo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close