Poštovani kolega data ,kako vas nije sram više navlačiti ljude na kupnju od 430 kuna pa nadolje. Kad sam upozoravao na to , da je dionica na vrhuncu onda ste paljbom po meni da sam druker .Jeste li svijesni da ste svojim pisanjem nekima nanijeli i materijalnu štetu
Najpoštovaniji kolega FFFF
Ovdje svatko ima pravo na svoje mišljenje nitko nikoga ne sili da kupuje ili prodaje.
Vaše pisanje je više nego dvolićno,ja bar imam stalno isto mišljenje.
Vi vaše mišljenje mjenjate kao suncokret kako prodate tako mjenjate i mišljene
Vaši napadi na mene ne prestaju već dugo mora da sam vam povrijedio vaš ogroman ego..
Uistinu vas sažaljevam i ne bih nikako volio biti u vašoj koži
pozdrav Data
Skoro potpuni nestanak bida svakako nije nešto stimulativno. Zato sam i ja svoj bid nalog povukao. Možda ćemo morati čekati neka bolja vremena na ovoj dionici. Zasad ne sluti na dobro ono veliko istresanje i nedostatak kupaca.
Moram priznati da me ovakav nagli pad dionice ipak poprilično iznenadio. Nikad nisam skrivao mišljenje da je VDKT najbolji građevinar u HR ali cijena preko 400 dok je HDEL oko 100 kn je jednostavno bila previsoka. Sad se to itekako promijenilo tako da bih vam se mogao uskoro i pridružiti[emo_smijesak]
Nema tu ništa ćudno indexni fond se iskrcao i zatuko cijenu baš kad je trebala rasti
u kratkim crtama…
Nema tu ništa ćudno indexni fond se iskrcao i zatuko cijenu baš kad je trebala rasti
u kratkim crtama…
Za rušenje cijene je trebalo cca 6-7000 komada, a za vračanje na 340kn treba pokupit manje od 500.
ja se ukrcavam na 160 kn…ova godina bi mogla biti rekordna po gubitcima
Za rušenje cijene je trebalo cca 6-7000 komada, a za vračanje na 340kn treba pokupit manje od 500.
Što li će biti s iskazanim interesom vdkt za ulaganju u našicecement..
http://hr.seebiz.eu/infrastruktura/nexe-grupa-i-nasicecement-zatrazili-produljenje-roka-za-predstecajnu-nagodbu/ar-74385/