VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Warren Buffett: "Kada drugi prodaju zbog nekog iracionalnog razloga, treba kupovati jer dionica ima potencijal na dužu stazu."

Onda bi kolega bilo dobro da malo kupite i magme.
[/quote]

Ukoliko Magma do kraja dana padne na jednu lipu, rado ću je kupiti.
1kn mi je trenutno puno za magmu, kao i 1.000kn za VDKT.

<300 kn za viadukt mi je sasvim u redu. Naposljetku, imam diverzificirani portfelj. VDKT mi je mali dio...ali kad krenu prihodi od ZLZ, HAC, LKPC... mislim da će vrijediti više.

mislim da je riječ o iskrcaju indexnih fondova radi izlaska iz crobexa,a netko im sprema nižu cijenu

Lako moguće u najgore moguće vrijeme umjesto da rastemo sa 330 na više smo lijepo zaromnili …
u biti smo imali jedno od najboljih izvješća + novi posao+ nexe(našicement) + izdana dozvola za ZLZ= -20% pad
umjesto +20 % rast

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

mislim da je riječ o iskrcaju indexnih fondova radi izlaska iz crobexa,a netko im sprema nižu cijenu
Da to sam i ja odmah pomislio,vidjeti cemo u ponedjeljak promjene u top 10.Indeksni je kupio 2000komada u jednoj transakciji na 430kn od erste skrbnickog i sad prodaju po 290..da mi je samo vidjeti tog lopova koji upravlja tim novcem.Bas cu poslati jedan dopis pa neka se malo kopa po tome.Ako sam dobro pratio vjerujem da erste opet dokupljuje,vidjeti cemo u ponedjeljak kome odgovara ova “prisilna prodaja”

Kolega bodul…kako je vdkt poletio sa 100 na 400kn na “krilima” ugovorenih poslova,budimo realni ipak je to bilo malo previše bombastično tako da su ove razine realne..vdkt u komparaciji sa hdelom prema trenutnim poslovima.Posjedujem dionice obje firme tako da ne navlačim na “lijevo ili desno”.

Ovakvi potezi su se kod VDKT i ranije viđali. Vrlo interesantna tvrtka koju bi svi htjeli imati, prognoze pune negativnosti. Kada se čitaju komentari o VDKT stiče se utisak da je tvrtka pred bankrotom. Nasuprot tome kod drugih građ tvrtki sve puno optimizma i unosnih poslova koje sigurno izvlače tvrtke iz dugova i stečaja. Fondovi imaju razne dealove i onda iskrcavaju nešto za što misle da će im donijeti najmanju dobit. Koliko su dobri u svojim “predviđanjima” to je poznato.

Erste se povečao za 200. To je još sa razine 315kn.
Vidjet će se sutra i prekosutra tko je najviše jamio.

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

VIADUKT otpustio poslovni udio
u trgovačkom društvu Viarius d.o.o…..preneseno na društvo MONTMONTAŽA oprema d.o.o.

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

4. Erste +650

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Izgleda da će Erste opet pokupiti ove jeftine dionice drugima ispred nosa
povjest se ponavlja po treći puta… u godinu dana
Ostali neka samo ćekaju biti će VDKT ali ne više po ovoj cijeni..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Kao sta sam napisao neki dan,Erste pokupio dio od indeksnog.Vi drugi koji ste prodali slobodno placite jer necete vise vidjeti dionice na ovoj razini,mozda nesto sitno ali ozbiljnije kolicine nema sanse.lp

Poštovani kolega data ,kako vas nije sram više navlačiti ljude na kupnju od 430 kuna pa nadolje. Kad sam upozoravao na to , da je dionica na vrhuncu onda ste paljbom po meni da sam druker .Jeste li svijesni da ste svojim pisanjem nekima nanijeli i materijalnu štetu

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Možda vdkt jestena bio nekakvom ‘vrhuncu’ s obzirom da je cijela država i raspoloženje u banani ali defitivno cijena ne prati pozitivan tijek događaja oko vdkt.
Ona naravno može još pasti ali ja dajem ocjenu podcijenjeno. Kad unići u vdkt to treba svako procijeniti ali cijena uvijek padne ispod vrijednost a bome nekad i ‘prećera’ iznad vrijednosti 🙂

New Report

Close