krivo..pozitivne potrosene i preuracunate
Pitanje je koliko Viadukt moze dalje od ove sadasnje cijene! Cinjenica je da je nas gradjevinski sektor u banani i da dolaze drugi…mocniji od nas! Tipa Strabag itd… Tako da i ono malo sto ce se graditi nece graditi mali, a Vdkt je ipak mali u odnosu na strance. Investitori postaju sve vise svjesniji toga zato i jesu cijene na burzi takve kakve jesu.
Bez obzira sto Vdkt nije u opasnosti tipa Dlkv, Ingra, Igh i slicni nece se moci nositi sa strancima.
Strabag, Alpine bau i slični nisu ni moćniji ni pametniji od Viadukta, samo malo prosurfaj pa će ti biti kristalno jasno da je to tako..VDKT je firma koja ima specifična znanja u građevini i može odraditi stvari koje večina ne može ni sanjati samo da konjuktura tržišta malo odradi..
Vdkt izlazi iz Crobexa, ali to nebi smio biti razlog
Ovaj se iskrcava već dva tjedna ali sada je krenuo agresivno
U biti je njegov iskrcaj sprjećio rast nakon novog posla i ulaganja u Našice cement
sve je to trebalo dobro podići dionicu
ali ovaj iskrcaj baš u vrijeme kada je trebao rasti…
grozno nije mogao naći gori tren trebao je bar pustiti da dionica poraste na dobrim vijestima…oćito mu je jako jako hitno
nitko se ne pita tko je pokupovao oko 5000 kom
koliko je ovaj istresao
samo ti kupuj bodule ,vidim da si pođten i altruističan čovik. još najbolje ako uspiješ zaminiti maslinovo ulje za dionice , to bi tek bio posao 😛
Kada na Atlanskoj ćlan nadzornog odbora rasprioda do zadnje dionice onda je to rješavanje stambenog pitanja i razlog za novi rast…
Kada nepoznati na VDKT rasproda svoje dionice to je odmah razlog za
pretpostavljanje da stižu neke grozne vijesti
trebali bi dobit još koji posao i preuzet pokoju firmu pa da dionica napokon ode na 0 kuna
Pad je započeo srednji ulagač. Ne znam zašto.
Ali mali su dovršili nastavljajući jer su po običaju plašljive ovce.
Kupio sam nešto po 29x,xx. Tako da sam trenutno u blagom gubitku.
Warren Buffett: "Kada drugi prodaju zbog nekog iracionalnog razloga, treba kupovati jer dionica ima potencijal na dužu stazu."
Onda bi kolega bilo dobro da malo kupite i magme.
Dobro sam se nakupovao,ponestalo maslinovog ulja a bome i vina tako da cekam berbu da mogu nastaviti s kupnjom…[emo_namigusa]
mislim da je riječ o iskrcaju indexnih fondova radi izlaska iz crobexa,a netko im sprema nižu cijenu
Ako je iskrcaj ovog velikog završen a čini mi se da jeste jer sad prodaju mali ima da se rebounca na 300 kn vrlo skoro.
Gledajući u postocima ovo i nije palo previše. a niti prometi nisu pretjerani. Izgleda da je to samo netko malo pokrenuo, a drhtavci su se prihvatili svoga straha.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvPovijestCijena.aspx?sifSim=VDKT-R-A