Je, ima kupaca, ali se sad kalkulira.
Zanimljivo da nakon cca 3-3,5 tisuća komada (po mojoj procjeni), nema pomaka u prvih 10.
Po meni rekao bih da izlazi osrednji ulagać zašto nije bitno možda mu treba za platit pokeraški dug …
tko zna zašto ali vidim po kolicinama koje prodaje da su po par stotina tako ne prodaju mali….uskoro će vjerovatno biti prazan i neka mu je sa srećom…sve bliži je poćetak ZLZ nebi se cudio 20% gore nakon toga
da ne spominjem koliko je na dobrim vijestima VDKT pao umjesto rasto…
Biti će ovdje lijepog rasta kada ovaj završi iskrcaj
Ja dokupio malo!!!
Pozdrav vlasnicima!
Pitanje je koliko Viadukt moze dalje od ove sadasnje cijene! Cinjenica je da je nas gradjevinski sektor u banani i da dolaze drugi…mocniji od nas! Tipa Strabag itd… Tako da i ono malo sto ce se graditi nece graditi mali, a Vdkt je ipak mali u odnosu na strance. Investitori postaju sve vise svjesniji toga zato i jesu cijene na burzi takve kakve jesu.
Bez obzira sto Vdkt nije u opasnosti tipa Dlkv, Ingra, Igh i slicni nece se moci nositi sa strancima.
S obzirom na poslove vezanim s HAC-om, lukom Ploče, ZLZ… sasvim je “logično” na ZSE da dionica gubi na vrijednosti.[emo_zloban]
P.s. ne volim građevinare, ali svejedno ne mogu vjerovati da je ovo palo ovako nisko.
ne mogu vjerovati da je ovo palo ovako nisko.
nisko? pa bila je na 100 kn, sad je na 290kn [emo_zacudjen]
Daj ne pricajte gluposti
odlićno izvješće novi posao i dionica samo pada
iskrcava se igrać i to je to ocito mu se zuri jer srusio je dionicu 20%
Tko je pametan uzet će sada kasnije ne bude bilo više jeftinog VDKT
Pad je započeo srednji ulagač. Ne znam zašto.
Ali mali su dovršili nastavljajući jer su po običaju plašljive ovce.
Kupio sam nešto po 29x,xx. Tako da sam trenutno u blagom gubitku.
Warren Buffett: “Kada drugi prodaju zbog nekog iracionalnog razloga, treba kupovati jer dionica ima potencijal na dužu stazu.”
tko zuri ,prvi je na izlazu ..ostali mekecu i zbrajaju minuse
ovdi se ocekuju neke negativne vijesti čim je ovakvo iskrcavanje