4.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 17.400
I dalje se povečava
4.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 17.400
I dalje se povečava
Bilder i indijanac u akciji.
Njemačka je tradicionalno tržište za domaći građevinski sektor, a rast investicija i početak oporavka primijetili su u Viaduktu, koji kroz tvrtku kćer na njemačkom tržištu posluje 30-ak godina. U toj tvrtki ističu da se oporavak primijeti u odnosu na kraj 2012., koji je bio poprilično usporen.
– Ulazak u EU prilika je jer smo konkurentni i možemo se izboriti za poslove u svim zemljama kad se definiraju radne dozvole – kaže nam Joško Mikulić, predsjednik uprave Viadukta. Tvrtka širi tržišta, a prema neslužbenim informacijama, otvaraju joj se mogućnosti većih poslova u Kazahstanu. Ipak, Viadukt je jedan od rijetkih građevinara koji u ovom trenutku ima financijsku snagu za izlazak u Europu. Naime, veliki je broj tvrtki iz sektora u predstečajnim nagodbama, a njihovi su dugovi narasli na više od devet milijardi kuna.
– Ulazak u EU prilika je jer smo konkurentni i možemo se izboriti za poslove u svim zemljama kad se definiraju radne dozvole – kaže nam Joško Mikulić, predsjednik uprave Viadukta.
ajme majko ovdi ostalo još 5 naloga na kupnju i nećeš moći prodat dionice ili?
Mislim da se nemože usporediti viadukt i dalekovod .
Ne izgleda dobro…Imam osjecaj da skrbnickom trenutno nije prioritet podizati cijenu nego zaustaviti jaci pad.Nesto se kuha iza brda,vlada nezainteresiranost za ovu dionicu.Koliko sam informiran ni u narednom periodu ne vidim neki dobar signal,nekog novog ulagaca.Ova burza se svela na desetak ljudi koji aktivnije trguju i pokrecu odredeno izdanje kad dode vrijeme i to bez ikakvog smisla i logike.[emo_vrtimise]
skrbnićki redovito uzima sada ćete vidjet kamo su otišli ovih zadnjih 200 kom
sumnjam da će spuštat cijenu ,ćini se da drži cijenu
a i da spusti ne znam ko bi mu prodao većini je ulaz debelo preko 300
burza je mrtva pa što…ništa novo za ljeto..
kada ljudi najmane misle da će skoćit onda bude skoćilo
Hrvatski investitori su sami krivi što ne kupuju sada dok je jeftino
kada dionice budu popularne onda ih treba prodavat
a sada se kupuju
Kolega DATA,
dajte razuvjerite u Ponedjeljak bodula11
[emo_smijesak]
skrbnićki redovito uzima sada ćete vidjet kamo su otišli ovih zadnjih 200 kom
sumnjam da će spuštat cijenu ,ćini se da drži cijenu
a i da spusti ne znam ko bi mu prodao većini je ulaz debelo preko 300
burza je mrtva pa što…ništa novo za ljeto..
kada ljudi najmane misle da će skoćit onda bude skoćilo
Hrvatski investitori su sami krivi što ne kupuju sada dok je jeftino
kada dionice budu popularne onda ih treba prodavat
a sada se kupuju
zar vama trenutni P/B od cca 0,80, a po osnovi zadnjeg FI za 1Q 2013 za Viadukt govori da je isti povoljan da ne kažem jeftin …?