VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u 15 ak dana 100 kuna jeftinija ma divota!
Da nije loše izvješće?
[/quote]

Dobili smo odgovor

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@ffffffff
mislim da cca 4 mjeseca staro FI nije mjerodavno… mjerodavnije će biti novo cca samo mjesec dana staro tj. konsolidirano FI za 1Q 2013 …

kaj su maloumni ovi u VDKT računovodstvu?
svake godine 50 – 100 mil kuna razlike u prihodim u revidiranom. [emo_zacudjen]

kaj su maloumni ovi u VDKT računovodstvu?
svake godine 50 – 100 mil kuna razlike u prihodim u revidiranom. [emo_zacudjen]

pa revizorska kuća mora pošteno zaradit svoju revizorsku naknadu… ali zaposlenici u knjigovodtsvu VDKT izgleda svoju plaću ne moraju…

a vdlt je poznat o negativnom fi u 1q al bumo vidili

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Pa naormalno tko radit ceste mostove viadukte po snjegu i zimi…zato tradicionalno
prvi FI je losiji makar znaju sjesti naplate poslova..pa se pokaže obrnuto
Ljudi ne razumiju nije do dućan di prodaš cigarete i sutra znaš koliko si zaradio
nego poslovi mogu trajat po godinu i vise i tek onda sjeda zarada
znaci moze npr izaci losi FI a tjedan dana kasnije sjedne zarada od velikog posla koji je trajao npr godinu dana i sljedeci FI je onda odlićan..
Npr ove godine poćinju većina poslova dogovorenih u prosloj godini tako ne mozemo ocekivati da se poslovidobiveni u 2012 vide na izvjescu iz iste godine jer je to nemoguće...Svi znamo da je VDKT 2012 zakljucio sa oko 2-3 miljardi kuna poslova prosle godine to će se tek vidjeti u izvjesćima pred kraj ove godine..
Tu se gleda budućnost a ne prošlost ako si ove godine sklopio puno posla to znaći da će se sljedeće godine tek vidjet zarada od prošle tako to ide..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ti data kao d si pao s marsa,pa ko bi radio godinu-dvi dana nekome a da nije dobio ni kune , zato služe avansi, plačanje po učinjenom itd

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ti data kao d si pao s marsa,pa ko bi radio godinu-dvi dana nekome a da nije dobio ni kune , zato služe avansi, plačanje po učinjenom itd

Naplaćeni avansi nisu prihod.Prihoduju se ovjerene situacije po izvršenom poslu,tako isto nije trošak nabavljeni materijal, već utrošeni materijal i rad po ovjerenim situacijama, gdje se suočavaju prihodi i rashodi po završenom poslu.

Gubitak je samo amortizacija imovine u Libiji. Kako u Libiji nisu ostvareni nikakvi prihodi amortizacija je stvorila gubitak. Tako da to nije pravi gubitak nego smanjivanje vrijednosti imovine. Treba malo čitati ljudi. Nemam dionice VDKT-a, ali pratim.

Također posao u Libiji nije gotov biti će tu i zarade na kraju….

Mislim da bi na viadukt mogla biti velika navala sada u 5. mjesecu kad vlada bude odlučivala da li će nastaviti pelješki most ili ne. siguran sam da će se projekt nastaviti tako da će to ponovo pokrenuti vidukt prema gore. strpite se ljudi.

Jesmo strpljeni..
no nije nam lako i drago da je dionica toliko pala
Sada poslovi stižu svi to znaju i šute…
ja sam nesto dokupio
a vi vidite…

New Report

Close