To vi iz vlastitog iskustva?
To vi iz vlastitog iskustva?
To je najbolje iskustvo!
Sami strućnjaci ovo je već drugi posao u 10 dana
Koje rušenje cjene na nikakvim prometima sa 450 na 350kuna istresajući se po kupnji baš kada je bila njmanja toćno tempirano da sruši cijenu što više
i to sa sićom
bilo je tu zanimljivih manipulacija .
no i dalje nam ide najbolje sa strane dobivanja novih poslova u ovoj godini
doći će maca na vratanca ovo je sve igra da se poplaši vlasnike da im se uzmu dionice…
Sami strućnjaci ovo je već drugi posao u 10 dana
Koje rušenje cjene na nikakvim prometima sa 450 na 350kuna istresajući se po kupnji baš kada je bila njmanja toćno tempirano da sruši cijenu što više
i to sa sićom
bilo je tu zanimljivih manipulacija .
no i dalje nam ide najbolje sa strane dobivanja novih poslova u ovoj godini
doći će maca na vratanca ovo je sve igra da se poplaši vlasnike da im se uzmu dionice…
data,P/B i P/E su pjobjem…
u 15 ak dana 100 kuna jeftinija ma divota!
u 15 ak dana 100 kuna jeftinija ma divota!
Pa da je izvjesce VDKT lose onda bi rasla zar ne !!!
Suplja burza sa 30 tisuca srusis dionicu 8-9% a trebala je milja prometa da toliko naraste
Jbga… na 300-330 počinjem opet jace skupljat samo je pitanje kolki mogu suport radit jer nekome paše da cijena ide dolje sad kad se fond makno sa kupnje. Vecinu sitnog prometa sam isto radio ovaj tjedan sitnim nalozima … izgleda mi da nitko osim mene trenutno nije zainteresiran …
[emo_novac]
revidirani je cca 25.000.000 Kn lošiji od prethodno nerevidiranog godišnjeg FI-a
http://zse.hr/userdocsimages/financ/VDKT-fin2012-1Y-REV-K-HR.pdf
ako sam ja dobro pročita zizi , znaći vdkt je poslova u gubitku -27 milja a to nije malo po mom sudu
al eto sad malo i veselja p/e je negativan
ali taj eps je isto u minusu 68 kuna , tama toliko je pala od 420