VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Told You so.

Ali ozbiljno, puno rasta bez podloga u poslovanju je uvijek isto riješenje na kraju-pad.

Dobar je VDKT ali sigurno ne među top 10 firmi na ZSE. Po rastu je vjerujem broj 1.

Teglenica je bila njegov pogodak i promašaj.

Vi kao papagaj ponavljate na VDKT da je dionica precijenjena i to s netočnim argumentima o teglenici. Svatko (tko želi) može pogledati revidirano izvješće 2011 gdje se jasno vidi da je dobit rezultat vanjskog poslovanja a ne “teglenice”. Osim toga povrat novca od nerealiziranog posla se ne knjiži kao dobit i sumnjam da to ne znate. Nisam baš primjetio vašu aktivnost kod drugih građevinara s ovakvim komentarima, ne mislite valjda da je njihov rast opravdan? No kako Vi ponavljate (svjesno)gluposti onda ću ja ponoviti realnost. Za sve građevinare neće biti mjesta. Na ZSE ima jako puno optimista koji ogromne iznose imaju u DLKV, IGH, INGR itd sanjajući o čudu koje će ih vratiti u dane stare slave(krađe). Isto tako ima puno onih koje zuje iz dionice u dionicu i ostvaruju gubitak čestim trgovanjem.
Pad cijene na VDKT mene osobno ne smeta jer ljudi odlaze u nešto što smatraju boljim. Hvala prodavačima i čestitke kupcima. Što se više drhtavih ručica istrese bit će bolji temelji a to VDKT i zaslužuje.

Pad cijene na VDKT mene osobno ne smeta…

…a mene tek koliko “ne smeta”.
pokazao si znanje u teoriji, a sad i u praksi nažalost.

Tipicno ponasanje na ZSE
Svaka se šuša može istrest i sravnit dionicu na ovako plitkoj burzi bez prometa
Firma dobije posao pa padne ..
druga ga pak nije godinama vidjela pa raste..
Anarhija….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ne znam g. Knox otkad smo mi to na ti? Vi meni niste niti prijatelj niti Vas poznam no što vidim iz vašim izjava da volite provocirati i tražite povod za incidente. Ne smeta me pad cijene jer to smatram odličnom prigodom za kupnju a ne dokaz ispravnosti/neispravnosti nečije teorije. Ne pada mi na pamet pokazivati Vama svoje znanje jer ga nemam ni približno kao Vi. No ono što znam je da bi Vam dobro došao psihijatar i rado ću Vam ga preporučiti (besplatno).
Ako nemate što pametnije raditi nemojte to raditi ovdje.

Tipicno ponasanje na ZSE
Svaka se šuša može istrest i sravnit dionicu na ovako plitkoj burzi bez prometa
Firma dobije posao pa padne ..
druga ga pak nije godinama vidjela pa raste..
Anarhija….
Kolega nije to anarhija to je burza.

Kolega nije to anarhija to je burza.
[/quote]
Jedino ispravno[emo_palacg]. U uvjetima prevladavajuće špekulantkog utjecaja kratkotrajne oscilacije mogu biti iznimne i to u kontra smjeru stvarnog stanja tvrtke. No to je odlična prigoda za value investitora i te trenutke treba iskoristiti.

dodjoh vidjeti komentare s obzirom na stanje dionice…dakle vi jos ne kuzite kamo to ide?[emo_zacudjen]

Told You so.

Ali ozbiljno, puno rasta bez podloga u poslovanju je uvijek isto riješenje na kraju-pad.

Dobar je VDKT ali sigurno ne među top 10 firmi na ZSE. Po rastu je vjerujem broj 1.

Teglenica je bila njegov pogodak i promašaj.

ma bravo ,ti si izabrao hdel? cestitke![emo_vrtimise]

novi posao http://zse.hr/userdocsimages/novosti/4aYJn7Wl1UG388pLNjdBnA==.pdf

novi posao http://zse.hr/userdocsimages/novosti/4aYJn7Wl1UG388pLNjdBnA==.pdf

A da nisi pogriješio temu? To ti je Đuro Đaković!
Inače bilo kakvo udruživanje na “hrvatski” način za Vijadukt neće završiti najbolje. Zato cijena i pada!

Zagreb Montaža, IGH, Dalekovod i Monting stvaraju novi holding

Jel vi vidite s kim radi? Viadukt. Ili vam je teško pročitati 3 rečenice

Jel vi vidite s kim radi? Viadukt. Ili vam je teško pročitati 3 rečenice

Ovakva povezivanja i podizvođački poslovi uništili su i jače tvrtke. Ako nisi nosilac posla, onda si “pušioničar”!

New Report

Close