Sramotra što se ovdje dešava nakon niza dobrih vijest i niza dobivenih poslova u ovoj godini dionica
padne više od bilo kojeg građevinara…ZSE luda kuća[emo_vrtimise]
Valjda treba kupovati samo one koji imaju loša izvješća sa minusima u desetinama miljuna kuna…jer ovdje je sve obrnuto od razuma…nedavno smo dobili odlićnih vjesti i posao..a dionica zaroni 10% koji cirkus
Kupuje se očekivana, odnosno, predviđena dobit …. sada je prekasno razmišljati o kuovini i cijeni, to se činili puno prije ….
Ajmo ne plakati.Samo strong hold i to je to.
Kolege nista cudno,bilo je i za ocekivati da ce dionica stagnirati i padati u narednom periodu.Usporedio bi to s vinom,doslo je vrijeme kada treba odstajati neko vrijeme kako bi bila kvalitetnija i zanimljivija ostalim ulagacima.Trenutno ima dosta dionica koje su “odstajale “i trenutno nude brzu i bolju zaradu(bar u glavama ulagaca).Mislim da ste me razumjeli…lp
Počinje izgradnja posljednje dionice kolektora
Objavljeno: 03.04.2013 | 18:12 Zadnja izmjena: 03.04.2013 | 18:18 0 komentara
Idućeg tjedna počinje izgradnja obalnog kolektora i na posljednjoj dionici, unutar brodogradilišta Uljanik. Zajednica izvođača radova Viadukt-GP Krk-GK Varaždin, s kojom su komisionar Hrvatske vode i naručitelj Herculanea potpisali ugovor za ovu dionicu vrijednu 30,538 milijuna kuna (s PDV-om), započet će s poslom na dionici od ulaza na Uljanikov otok do upravne zgrade brodogradilišta.
Na pulski promet ovi radovi ne bi trebali previše utjecati, a izgradnjom te dionice zatvorit će se u potpunosti odvodni prsten oko Pulskog zaljeva te time spriječiti direktno ispuštanje fekalija u luku.
Dionica je duga je ukupno 810 metara i tehnologija izgradnje jednaka je tehnologiji na dionicama duž rive i u Flaciusovoj ulici, odnosno, prvi radovi obuhvatit će pilotiranje injektiranjem betona da bi se izgradila zaštitna građevinska jama, a u drugoj fazi će se polagati cijevi kolektora. (G. R.)
Pa, nemojte se deprimirati radi prodaje od 61.000,00 kuna….
Nekome je hitno trebao novac. Čestitke kupcima!
a kad sam pisa da puno njih čekaju 500+
onda me data napa da sam druker, za pokoru nisam smio pisati na ovom topicu , a lipo sam i njega savjetova
Uh, kakav "divljački" pad iz ničega i zbog ničega. Strašno !
to se obicno dogodi nakon rasta iz nicega i zbog nicega [emo_palacd]
na bidu sam, a ovo nije nagovor na kupnju ni prodaju [emo_zloban]
Da tri miljarde kuna poslova u godinu dana i tristo mila u ovoj godini te
najbolja izvješća među građevinarima i jedna od boljih na ZSE
to je rast zbog nićega…
Samo uživajte dok možete
Pozdrav vlasnicima
Sigurno nismo rasli na osnovu miljunskih dugova i jako loših izvješća
kao većina dionica koja se ovdje već dulje vremena zeleni
Nemožeš otić na par dana sa foruma već ovdje napravite
užas…no samo neka svi koji žele prodaju neka si kupe nekog gubitaša pa će vidjeti za koji tjedan u kada izađu loša izvješća koliko će im se isplatiti takova investicija….
Ovo ovdje je obićno istresanje po slaboj kupnji rušenje bez razloga
Istina će izaći na vidjelo na kraju pa ćemo vidjeti koje će dionice vrijediti
one uspješnih firmi koje dobro rade ili onih koje tonu sve dublje probleme i dugove
Told You so.
Ali ozbiljno, puno rasta bez podloga u poslovanju je uvijek isto riješenje na kraju-pad.
Dobar je VDKT ali sigurno ne među top 10 firmi na ZSE. Po rastu je vjerujem broj 1.
Teglenica je bila njegov pogodak i promašaj.