eto za svaku dobru vijest niska ocjena posta vidi se kako špekulanti kruže ne bi li im tko naivan prodao..
zato što su to već stare vijesti koje su odavno uračunate u rast sa 100 na 400 kn…osim toga, svi ostali građevinari se praktički nisu makli od dna i kao takvi pružaju daleko veću mogućnost zarade od VDKT koji je već odradio +300% [emo_cool]
[/quote]
Ponavljas se kolega već na nekoliko strana
kupi si onda nekog od tih super građevinara
prodaja toliko klizi da su spustili za ćak 5 kuna u zadnja 2 tjedna
Ni meni nije jasna ta transakcija..no 425 kuna je fer cijena na takovu kolićinu
Erste -1446komada.Pametnom dosta,a sto se tice te transkacije bilo bi tu posla i za hanfu.
Erste prebacio OTPu to je onih spominjanih 600 000.
Erste i OTP imaju očito neki deal pa si prebacuju, tako je bilo i na lici Rijeka
Erste i OTP imaju očito neki deal pa si prebacuju, tako je bilo i na lici Rijeka
[/quote]Pa kolega mozemo i mi u dogovor,ja kupujem odredenu dionicu od 150kn a na 425 imam dogovorenu transakciju s vama,jeste li za[emo_plazi]Nije to nikakvo prebacivanje sredtava jer su te dionice kupljene na burzi a sto se tice Lkri nije bilo tako,tj. nije bilo trgovanja nego su samo promijenile banku
Erste -1446komada.Pametnom dosta,a sto se tice te transkacije bilo bi tu posla i za hanfu.
[/quote]Pa kolega mozemo i mi u dogovor,ja kupujem odredenu dionicu od 150kn a na 425 imam dogovorenu transakciju s vama,jeste li za[emo_plazi]Nije to nikakvo prebacivanje sredtava jer su te dionice kupljene na burzi a sto se tice Lkri nije bilo tako,tj. nije bilo trgovanja nego su samo promijenile banku
[/quote]
Točno, ali može se naslutiti neki odnos
Osigurali 250 milijuna eura kredita, radovi kreću u rujnu
zato što su to već stare vijesti koje su odavno uračunate u rast sa 100 na 400 kn…osim toga, svi ostali građevinari se praktički nisu makli od dna i kao takvi pružaju daleko veću mogućnost zarade od VDKT koji je već odradio +300% [emo_cool]
[/quote]
Rast INGR u 2013 +29%, rast VDKT u 2013: +26%
Jedni na čudan način nisu u predSTEČAJnoj nagodbi, a drugi su dio najvećeg građ projekta na ovim prostorima u tom rasturenom građ. sektoru opterećenom svime što se zamisliti može. Stranci neće ići u konzorcij s muljatorima a savjestan rad će se nagraditi. Kao i savjesno ulaganje
To je ipak stara vijest
Ne da je stara vijest nego se puno toga dogodilo u međuvremenu…
EIB je tražio ponavljanje nadmetanja i sada je trenutno stanje ovakvo…