Eto vam sada crnim prognozerima lova za zraćnu luku osigurana
sada može biti žao onima koji su prodavali ovih dana …
Ne zaboravite. Danas pred kraj trgovanja Crobex fond mora kupiti oko 600.000,00kn vijadukta.
mislim da ne mora, vidjet ćemo…
Eto vam sada crnim prognozerima lova za zraćnu luku osigurana
sada može biti žao onima koji su prodavali ovih dana …
ma nebitno, to je odavno uračunato u rast sa 100 na 400 kn…
Ne zaboravite. Danas pred kraj trgovanja Crobex fond mora kupiti oko 600.000,00kn vijadukta.
Zašto mora? Ne razumijem…
Ova analiza je totalno netoćna ilažna namjerno izvrće istinu
Viadukt radi i u Libiji i to poveći posao od miljardu kuna
a ne kako analitićari tvrde samo u Alžiru
cjela analiza jer napravljena nestrućno krivo
http://www.seebiz.eu/viadukt-i-mims-vracaju-se-na-poslove-u-libiji/ar-31010/
Ja mislim da je ovo ipak jedan balon.
Zašto?
Fundamenti su odavno ne-jeftini dok je sama firma dosta neprofitabilna za svoj sektor.
Bio je dakle one time item – teglenica, spike koji se više ne bude ponovio skoro u dobiti.
Dakle, ne špekuliram ali evo, ako je tko za posuditi mi 500 komada vdkt na 1 godinu, vrlo rado, vraćam mu u tadašnjoj cijeni.
Kako nazvati dionicu koja se prodaje uz bilancu napuhanu nepostojećom/precijenjenom imovinom, skrivenim dugovima ili poslovanjem s gubitkom?
Baloni su Vam: DDJH, PTKM, VPIK, KORF, LEDO
U pravu ste marža (trenutno) nije spektakularna ali zato nema lažno napuhane imovine, rasta zaduženosti ili očekivanog lošijeg kretanja u budućnosti. Nema opasnosti od bankrota/predstečajne nagodbe.
Dobit 2011 nije bila teglenica nego vanjsko poslovanje. Pogledajte revidirano konsolidirano izvješće 2011. Sve jasno navedeno.
Vidi se stara prića ćim dođe dobra vijest na VDKT stari znalci navale ocrnjivati dionicu…
već par dana su se hvatali za lažnu vjest iz većernjeg kako je ZLZ upitan …
a sada kada su novci odobreni i to izvana i plus smo dobili novi posao
trude se na svaki naćin to umanjiti…
u biti su mnogi prodali a sada bi nazad u dionicu kada se vidi da ZLZ ide i uz to kreće korekcija na umjetno napuhanim stećajušama koje su rasle cijelo vrijeme dok smo mi stajali a bili smo još poćetkom godine na 440 kuna
Kako nazvati dionicu koja se prodaje uz bilancu napuhanu nepostojećom/precijenjenom imovinom, skrivenim dugovima ili poslovanjem s gubitkom?
Baloni su Vam: DDJH, PTKM, VPIK, KORF, LEDO
U pravu ste marža (trenutno) nije spektakularna ali zato nema lažno napuhane imovine, rasta zaduženosti ili očekivanog lošijeg kretanja u budućnosti. Nema opasnosti od bankrota/predstečajne nagodbe.
Dobit 2011 nije bila teglenica nego vanjsko poslovanje. Pogledajte revidirano konsolidirano izvješće 2011. Sve jasno navedeno.
Dobro da ste vi objasnili jer je moj post pobrisan kolega Domach1984 nema pojima o profitabilnosti u građevinskom sektoru i krivo navodi namjerno neke ćinjenice tipa teglenica..
u biti bi njegov post trebao brisati zbog lažnih navoda ali neka
Eto kupili, al ***obrisano***, dogovorena transakcija 🙁
zašto su morali kupiti, daj meni neukom reci.
Dakle, ne špekuliram ali evo, ako je tko za posuditi mi 500 komada vdkt na 1 godinu, vrlo rado, vraćam mu u tadašnjoj cijeni.
zajebo bi se tim shortom kao i sa 99% drugih shortova općenito.
vdkt nije short, al nije ni buy. jednostavno je dionica odradila svoje i treba tražit drugu.
zašto su morali kupiti, daj meni neukom reci.
[/quote]
Osobno mislim da znaš odgovor, pa djeluje ovdje provokativno
Mogu , trebali bi ali kažu i nemoraju kupit indeksni fond zbog ulaska u Crobex, ista priča i na Diokiju a tamo brišu ovakav post. Neznam razlog