Prema svemu navedenom potreban je dodatan oprez na vdktu. Poslova(pred lokane izbore) ima, ali je upitan investitor, investitor koji (opet pred lokalne izbore)plaće u državnim službama(čitaj: golem glasački aparat) smanjuje za 3%. Vidljivo je da novca nema, a prošla je vlada također otvarala radove na Pelješkim i inim mostovima 😉
[/quote]
Oprez je potreban općenito kod ulaganja poglavito u dionice a “Dodatan oprez” je potreban kod ulaganja u dionice tvrtki u stečaju, ogromnim dugovima, netransparentnim poslovanjem i manipulativnim izvješćima, napuhanim bilancama.
Na ZSE veliki dio ulagača traži kratkotrajnu brzu zaradu koja se kod nekih i dogodi ali u većini slučajeva završava konačnim i bolnim padom.
problem je šta više nema dobrih marži u građevinskom sektoru
puno para i prihoda a nikakva dobit
Prema svemu navedenom potreban je dodatan oprez na vdktu. Poslova(pred lokane izbore) ima, ali je upitan investitor, investitor koji (opet pred lokalne izbore)plaće u državnim službama(čitaj: golem glasački aparat) smanjuje za 3%. Vidljivo je da novca nema, a prošla je vlada također otvarala radove na Pelješkim i inim mostovima 😉
Oprez je potreban općenito kod ulaganja poglavito u dionice a "Dodatan oprez" je potreban kod ulaganja u dionice tvrtki u stečaju, ogromnim dugovima, netransparentnim poslovanjem i manipulativnim izvješćima, napuhanim bilancama.
Na ZSE veliki dio ulagača traži kratkotrajnu brzu zaradu koja se kod nekih i dogodi ali u većini slučajeva završava konačnim i bolnim padom.
[/quote]
prosvijetljeni smo [emo_palacg]
problem je šta više nema dobrih marži u građevinskom sektoru
puno para i prihoda a nikakva dobit
A od kuda onda pozitivno izvješće kolega…paš mrzite VDKT vidim
sto na brodarima ne objasnite ljudima da ne kupuju jer tamo godinama neće vidjeti pozitivnog izvješća
To i nije novi posao jer se već radi na njemu mjesecima! Samo mi nije jasno zašto se tek sad objavljuje.
[/quote]
Kolega ne slažem se sa vama ovo je novi posao stari posao je bio 55 milja kuna
sada vi meni dajte link koji dokazuje te vaše tvrdnje.
[/quote]
Vaš i slični komentari zaslužuju odgovor ove razine: ako Vam dionica nije seksi ne znam što radite na ovoj stranici? Ako Vas interesira imate odličnu prigodu za kupnju na ovoj vrlo povoljnoj razini. Za vrijeme dok oklijevate može skočiti za 20%.
previše se ona vrimena kiseli na ovim razinama
Kad se marža posloži koliko bi Vas zadovoljilo neće Vam biti P/S 0,19 nego 1 pa si izračunajte koliki je to ekvivalent cijene. Pogledajte si malo FCF.
Vaš i slični komentari zaslužuju odgovor ove razine: ako Vam dionica nije seksi ne znam što radite na ovoj stranici? Ako Vas interesira imate odličnu prigodu za kupnju na ovoj vrlo povoljnoj razini. Za vrijeme dok oklijevate može skočiti za 20%
[/quote]
cilj foruma jest iznositi pozitivna i negativna mišljenja, kako bi se stekao pravi uvid u dionicu i njezinu vrijednost, a nikao nije komentirati kako su dionice seksi [emo_zacudjen]
Naravno da svako odlucuje za sebe…Ukoliko moje misljenje smatrate nerelevantnim i bez uporišta, molim Vas, zanemarite ga.
EIB odobrio 120 milijuna eura zajma za proširenje Zračne luke Zagreb
Eto, lova je osigurana, “idemo delat” kak’ veli Banditić
EIB odobrio 120 milijuna eura zajma za proširenje Zračne luke Zagreb
Eto, lova je osigurana, "idemo delat" kak' veli Banditić