kakva naklapanja?!? pa VDKT je skočio 200 kn gore zbog posla u ZLZ! ako nema tog posla onda je ova cijena dionice bar 50% previsoka!
[/quote]
Jeli vi to kolega bubate pa ostanete živi, ili ste napravili analizu poslovanja ove firme pa donosite kriterije o cijeni dionice.Gdje je bio posao ZLZ 2009. pa je cijena bila viša nego danas, gdje su drugi ugovoreni poslovi.Vi bi željeli da cijena jedne od najboljih građevinskih firmi bude jednaka kao kod gubitaša.Ako je ovo pisanje samo zato da uđete po povoljnijoj cijeni, još vam nije kasno.
@fffffffff
Jel misliš da će malo offfff?
Šta znači kiseliti se na razinama?
sorry trebam pomoć
ja,….doživotna plavuša…samo želim integraciju
evo, ha, haaaaa
Kolegice to se zove akumulacija…..Vdkt kada ide ide po 20 posto prema gore
do tada vrluda ovako mnogi ne mogu doćekat pa prodaju mnogi se prevare
pa im sutra bude žao…
Bilo bi dobro da imate svoje misljenje jer misljenje kolege ffffff ili moje ili bilo koga ama nista nece promjeniti u ponasanju dionice
Ako vama nije dobro ovako pa lijepo prodajte
@data….
sve ja to već znam i ne znam zakaj se ljutite
ja isto imam dionice od 2008.g..
i živa sam evo još uvijek i sve štima
ne trebamo dodatnu nervozu, jel?
ne znam pocemu ste zakljucili da sam ljut…
Kaj bi se na vas ljutio pa mi smo stari znanci
Netreba se brinuti, što se desilo s građevincima nakon što je neka zemlja ušla u EU??
Kupili si ih veliki igrači!!
http://www.kanal-ri.hr/view.asp?idp=1859&c=2
Napokon je Konstruktor maknuo dizalicu
bilo u 20h Dnevniku danas
To i nije novi posao jer se već radi na njemu mjesecima! Samo mi nije jasno zašto se tek sad objavljuje.
Viadukt fenomenalno radi,investitori će to prepoznati,pomalo.Mišljenja sam da ovo neće jedan duži period jace rasti.Možda griješim ali smatram da ima još odličnih dionica koje nisu ovoliko rasle ili nisu uopće odradile rast.U svakom slučaju na duže staze bi preporučio ali na krače staze definitivno ima boljih prilika.Ali ko sam ja da me se sluša…..ja onako malo na glas razmišljam[emo_namigusa]
Prema svemu navedenom potreban je dodatan oprez na vdktu. Poslova(pred lokane izbore) ima, ali je upitan investitor, investitor koji (opet pred lokalne izbore)plaće u državnim službama(čitaj: golem glasački aparat) smanjuje za 3%. Vidljivo je da novca nema, a prošla je vlada također otvarala radove na Pelješkim i inim mostovima 😉
To i nije novi posao jer se već radi na njemu mjesecima! Samo mi nije jasno zašto se tek sad objavljuje.
[/quote]
Odlično, ako se već radi onda će prije biti gotov, znači novac sjeda ranije da poboljša pozitivan cash-flow a ekipa ranije ide dalje na novi posao.