VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

data budi oprezan! ako ovo s zračnom lukom bude slučaj kao bar boljare ne znam baš da neće utjecati na cijenu dionice
ipak se tu vrtilo negdi milijardu kuna prometa
teško je naći takve poslove u rh

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

kol.DATA,
VDKT sam odavno rasprodao (prerano al sa troznamenkastim prinosom)i nakon toga više puta pomalo zatrejdao te mi već dugo nije interesantan kao niti cijeli građ. sektor jer smatram da po isporučenju u EU isti prestaje postojati u ovakvome obliku.
nadalje, ovo što sam podebljao je ono što je meni najvažnije u cijeloj prići a to je da EIB traži državna jamstva dok je istoj toj državi dovoljna samo referenca tvrtke koja u stvari nema referencu jer je osnovana sa 1 eur. temeljnog kapitala

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što se Date tiče Viadukt uvijek vrijedi 4000 kn,za zračnom lukom ili bez nje,sa profitabilnošću ili bez nje.
Uvijek toliko vrijedi jer je tu cijenu postigao 2008 godine.Štoš boljeg argumenta od ovog!?
I naravno,onda obavezno slijedi ono o drukanju…

"Only dead fish swim with the stream"

također, što je VDKT trebao taj konzorcij kada su itako nezaobilazni građevinski subjekt u HR niskogradni…jedino ako je francuskim (špekulantima) trebala jaka domaća referenca da pobjede na natjećaju za ZLZ pa su VDKTu zamaglili oći sa profitabilnim obečanjima kao i vladi RH

…kako god, kada se zberu sve činjenice, sve ovo smrdi na klasićnu prevaru i nadam se da su u VDKT bili toliko mudri da uz potpis ugovara nisu dali nikakve pare u konzorcij jer, kako ovo trenutno izgleda, vrlo lako bi mogli ostati bez njih

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Što se Date tiče Viadukt uvijek vrijedi 4000 kn,za zračnom lukom ili bez nje,sa profitabilnošću ili bez nje.
Uvijek toliko vrijedi jer je tu cijenu postigao 2008 godine.Štoš boljeg argumenta od ovog!?
I naravno,onda obavezno slijedi ono o drukanju…

Kolega VDKT nije nista puno vise bio profitabilan 2008
i da mislim da će se 2008 će se vrati
kako se je vratila i u USA
tako će se vratiti i u EU i u CRO
Vec i coravi vide da je cijeli svijet izašao iz krize jedino jos EU pati ali i to je pri kraju…
dionice rastu svugdje u USA EU CRO Aziji i gdje god hoćeš
Pravi rast dionica tek sljedi tko u to ne vjeruje ne ulaze sada a kasnije ce ulagati po duploj cijeni..
Kapital ce se preliti u EU i vec se sada preljeva

http://www.vecernji.hr/biznis/investicijskim-fondovima-vraca-se-povjerenje-ulagaca-clanak-521636
Čini se da Zagrebačka burza neće dočekati svojih sedam mršavih godina;

nakon pet godina žestokog pada volumena i profita te strmoglavog smanjenja vrijednosti dionica, indeksi i volumeni konačno rastu, a imovina otvorenih investicijskih fondova u siječnju se povećala za 847 milijuna kuna

“Burza je kao gruda snijega koja se valja, da bi se pretvorila u lavinu. Već osam mjeseci vidimo rast, koji je u zadnja dva mjeseca poprimio agresivni oblik – zaključuje Vorkapić”

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Danas Viadukt ima razgovore u Azerbejđanu za nove poslove. Najavio jučer Nadan Vidošević na HRT-u.

Evo već se dogovaraju novi poslovi u Azerbejđanu
to nitko ne komentira
Ova nagađanja i prića o ZLZ ce biti aktualna tek na jesen
do onda to su sve pusta naklapanja

Večernji list nije referentan izvor točnih i suvislih informacija. Realizacija uvjeta sklopljenog posla nije prodaja salate na placu kao što to neki koje nemaju dionice a htjeli bi imati (unatoč tome što ne vjeruju u građevinu) ovdje predstavljaju. Partneri ZAIC su tvrtke koje nisu od jučer i već su sudjelovale u sličnim poslovima. Oni koji ne vjeruju u realizaciju posla mogu prodati svoje dionice. No čudno je da na forumu VDKT tako dušebrižno pišu oni koji nemaju dionice, ne vjeruju u građ. sektor ali vide prigodu da zarade na oscilaciji cijene. Svi koji to žele imaju sada prigodu im to omogućiti. HRV mentalitet je takav: što je dobro napadni i pokvari, s budalom se ne treba raspravljati, spusti te na svoj nivo a onda pobjedi na iskustvo.

Kolega VDKT nije nista puno vise bio profitabilan 2008
i da mislim da će se 2008 će se vrati
kako se je vratila i u USA
tako će se vratiti i u EU i u CRO

K

Slažem se, ali neće rasti najviše građevinski sektor.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Danas Viadukt ima razgovore u Azerbejđanu za nove poslove. Najavio jučer Nadan Vidošević na HRT-u.

Evo već se dogovaraju novi poslovi u Azerbejđanu
to nitko ne komentira

[/quote]

Azerbejdžan je ono što je Dubai bio prije 10 godina

Azerbejdžan je ono što je Dubai bio prije 10 godina

previše se ona vrimena kiseli na ovim razinama

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

@fffffffff

Jel misliš da će malo offfff?
Šta znači kiseliti se na razinama?

sorry trebam pomoć
ja,….doživotna plavuša…samo želim integraciju
evo, ha, haaaaa

beti

kakva naklapanja?!? pa VDKT je skočio 200 kn gore zbog posla u ZLZ! ako nema tog posla onda je ova cijena dionice bar 50% previsoka!

Moje pisanje je isključivo odraz mojeg razmišljanja u određenom trenutku, a ne savjet za kupnju/prodaju dionica.

New Report

Close