VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam i podržavam vaše mišljenje
no ovaj puta je to stvarno precito kada njih deset navali odjednom
Zanimljivo je kako se oni bas svi pojave u određenom, trenu koji je popraćen
padom dionice….
uspjeli su izokrenut istinu i srušit dionicu nakon dobrih izvješća i rezultata..
Svakoj dionici se mogu naći mane oni su se samo time i bavili traženjem mana
Najviše me smeta što su omalovažavali vlasnike i kolege koji ovdje redovito poostaju nazivajući ih neznalicama i sl….djeljenje sebi visokih ocjena a svima jedinice,već puno puta viđena taktika sa INGRE koje više nego oćito upućuje na špekulacije.Eto mislim da bi svako napravio isto što i ja tj stao u obranu svoje dionice
da dionica ne valja rekao bi dobro ali ovako to je stvarno nedopustljivo…
Ja ovdje postam 5 godina na VDKT i jako dobro pratim sto se zbiva kada odjednom se stvori njih gomila i pocmu svi zajedno omalovažavat dionicu i postove svih drugih a neki od njih su već odavno poznati kao g Lopina i neki drugi mislim da je tu sve jasno sto se zbiva

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Kolega DATA. Ne moraju sve kritike biti iz razloga da se ruši cijena dionice. Pa i ja pišem na drugim temama šta ne valja s nekom dionicom. Tj. moje viđenje toga šta ne valja. I tamo se ljudi ljute, a ja ne mislim ništa loše. Iako tako ispada. Istina je da je neto profitna marža niska. Pa nema tu je ili nije. Nego je. Ali ja smatram da se ona može popraviti kad jednom građevina izađe iz problema. Meni je u redu da je VDKT jedini u ovoj krizi poslovao s dobiti, što je veliki plus. Smanjio je obveze što će dovesti do manjih davanja za kredite. Meni više smeta kad npr. lopina napiše da su povećali obveze prema državi za 2 mil kuna, a ne kaže da su smanjili ukupne obveze za 170 mil kuna. Bilo da su samo odradili predujmove ili ne. Obveza je smanjena. To je jednostavno glupavo i zato mi smeta. Ako Francuzi zatvore financijsku konstrukciju za ZLZ to će opet lansirati dionicu sviđalo se to nekome ili ne. Ne bude li toga to će isto tako srušiti dionicu strašno, sviđalo se to vama ili ne. Ja imam nešto dionica i to je ono što je realno u ovom trenutku.

Kao se vidi iz ovoga ćlanka da sa financijskom konstrukcijom nema nikakvih problema..nego se još ćekaju neke dozvole za ZLZ

citat iz ćlanka “Na pitanje kada očekuje preuzimanje Zračne luke Zagreb, Paradis je rekao: ‘To bi se trebalo dogoditi u travnju, a vjerujem da bismo s radovima mogli početi krajem ljeta, odnosno u rujnu. U međuvremenu nas još očekuje dobivanje određenih dodatnih dozvola‘. Generalni direktor Bouygues Contructions na tom planu ne predviđa ni probleme ni prepreke, strpljivo objašnjavajući da ‘njegova kompanija uvijek dobije sva potrebna dopuštenja, no to ponekad iziskuje vremena

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/241671/U-rujnu-zapocinju-radovi-u-Zracnoj-luci-Zagreb.html#.USJgyadCpQ4

Data, apelirajući na dobit, podsjećamo VDKT – da bi i neka dividenda mogla pasti..
Ako ćete skrivati dobit, ko zmija noge…ništa od dividende……ne ide to tako.
Znači, dobit na sunce -uskoro….Nemojte se ponašati ko kumica na placu..a radite
s milijardama…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@ DATA
Ma znam. Ali dok ne krenu s poslom ja sam uvijek skeptičan. Treba biti strpljiv, ali i oprezan.

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

tko je oprezan ne ulaže u dionice u današnje vrijeme..

Svako ima svoje stavove netko je skeptićan neko nije neko je optimist neko pesimist..
A činjenice su ćinjenice…uvjek nas može pogoditi meteorit samo kolika je šansa da se to desi uvjek neki posao može propasti ali koliko ćesto
ovdje ne ulaže Hrvatska vlada
iz svega je oćito da su svi vrlo željni da posao krene što prije..svima u interesu
Šansa da ZLZ ne krene je vrlo mala …

Danas se sramezljivo skidalo s prodaje,tehnicki pad odraden.Vi pricajte sto god hocete ali dionica je postala interesantna i sve je vise investitora.Trend je up a hocete li ga pratiti na vama je da odlucite,lp

Je li netko komentirao izvanrednu skupštinu? Što se krije u članku 19. Statuta?

http://www.dalekovod.hr/EasyEdit/UserFiles/pdf/dalekovod-statut-2011.pdf

Je li netko komentirao izvanrednu skupštinu? Što se krije u članku 19. Statuta?

http://www.dalekovod.hr/EasyEdit/UserFiles/pdf/dalekovod-statut-2011.pdf

kriva tema, molim brisanje… [emo_smijeh]

ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320)
18.254 4,00 Skrb. račun +cck500komada [emo_palacg]

20.02.2013
4.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320)18.254 4,00% + 302 kom

Evo danas sam prodao zadnjih 134komada,zarada na sve ravno 101posto u niti godinu dana.Dolazi sezona,fali novaca… ljudi zelim vam srecu i nadam se da se vidimo ponovno u 9mjesecu,lp

Zagrebački Viadukt u igri je za izgradnju dionice autoceste na sjeveru BiH
Vaš link …

New Report

Close