Mol grupa, Viadukt i Sberbank Hrvatska zapošljavaju, pogledajte koga
Mol grupa, Viadukt i Sberbank Hrvatska zapošljavaju, pogledajte koga
Viadukt dogovorio posao od 123,66 milijuna kuna
http://www.business.hr/kompanije/viadukt-dogovorio-posao-od-123-66-milijuna-kuna
Viadukt skopio posao vrijedan 55,2 milijuna kuna
U tri mjeseca Viadukt dogovorio 262 milijuna kuna novih poslova http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/u-tri-mjeseca-viadukt-dogovorio-262-milijuna-kuna-novih-poslova/
Viadukt u 50 godina u Njemačkoj ostvario mnoge milijunske poslove
http://www.vecernji.hr/biznis/viadukt-50-godina-njemackoj-ostvario-mnoge-milijunske-poslove-clanak-500359
Koliko je tržište ćudljivo (tj. “ulagači”) upravo fascinantno je za primjetiti: VDKT sa cijenom od npr 1100kn bi bio još uvijek lošije valuiran od dionice IGH koja se uz P/S 0,44 “trži” (bolje rečeno pluta) na 480kn. Isti taj VDKT se trži trenutno na smiješnih 420 kn uz P/S 0,17!?
“Ulagačima” je važnija precijenjena “imovina” potpuno opterećena dugovima nego jasan program dogovorenih poslova i prethodnim poslovanjem s dobiti.
Doista fascinantno!
Što se danas događa s VDKT-om,da li je netko došao do izvješća, pa su tako loša
paje rasprodaja u tijeku
Koliko je tržište ćudljivo (tj. "ulagači") upravo fascinantno je za primjetiti: VDKT sa cijenom od npr 1100kn bi bio još uvijek lošije valuiran od dionice IGH koja se uz P/S 0,44 "trži" (bolje rečeno pluta) na 480kn. Isti taj VDKT se trži trenutno na smiješnih 420 kn uz P/S 0,17!?
"Ulagačima" je važnija precijenjena "imovina" potpuno opterećena dugovima nego jasan program dogovorenih poslova i prethodnim poslovanjem s dobiti.
Doista fascinantno!
IGH (kad posjuje s dobiti) zarađuje puno više na svojim prihodima nego VDKT, pogledaj marže iz profitabilnih godina, druga je stvar hoće li se one ikad više dogodit.
[IGH (kad posjuje s dobiti) zarađuje puno više na svojim prihodima nego VDKT, pogledaj marže iz profitabilnih godina, druga je stvar hoće li se one ikad više dogodit
Poštovani James,
Ulaganje u tvrtke koje su u tehničkom bankrotu može biti profitabilno ali može biti i fatalno.Ako vam je VDKT sadašnja marža previsoka pričakajte da cijena poraste. Ako Vam je cijena previsoka postoje DLKV i INGR. Cijena i marža prava sitnica[emo_palacg]
Jeste vidjeli u tren naraste za 5%
da, s 1 dionicom skinutom s prodaje…ne znam samo koga je taj msilio zavarati kao da nemamo gledalice [emo_palacd]
Poštovani James,
Ulaganje u tvrtke koje su u tehničkom bankrotu može biti profitabilno ali može biti i fatalno.Ako vam je VDKT sadašnja marža previsoka pričakajte da cijena poraste. Ako Vam je cijena previsoka postoje DLKV i INGR. Cijena i marža prava sitnica[emo_palacg]
ja ću da se besim, koliko znalaca sad na 400kn, a prije godinu dana na 95kn muk i tišina na topiku bila.
Ja sam bio na topiku prije godinu dana
svašta je bilo prije godinu dana a naeroćito prije 5 kada je bila 4500 kuna
tko je onda bio na topiku
glupo je uopće uspoređivat IGH sa VDKT
IGH je propao napustili ga inžinjeri arhitekti Radić izvoukao novce iz njega
i prebacio imovinu na druge firme..ogroman gubitak itd..koma
Kod VDKT sve suprotno nema tu usporedbe
Jedna rijetka dionica koja je zasluženo rasla a ne ove ostale kojer rastu bez razloga bez novih poslova i dobrih izvjesca takvih je gomila na ZSE
James,
Inače to ne radim ali vidim da ste čest gost kod VDKT pa da Vam bude jasno jednom zauvijek:
Imam podosta dionica VDKT a prosječna kupovna cijena mi je 135 kn. Nisam prodavao kad sam zaradio 100% niti kada sam zaradio 200%. Dionica dobre tvrtke koja radi pošteno u korist vlasnika (dioničara) se ne prodaje. Jedan građevinar mi je dovoljan za portfelj. Ovdje ima podosta “ulagača” koji još žive u nekom duhu prošlog vremena i misle kad raste jedan da će rasti svi građevinari. To vrijeme je prošlo zauvijek a zavijek bi vrlo lako mogao nestati njihov ulog jer izvjestan broj građevinara neće više postojati.
LP
bravo viadukt , po meni super izviješće