Uspješno proveden upis i uplata dionica Viadukta d.d.
17.9.2008 13:04:00 | Powered by limun.hr
U razdoblju od 26. kolovoza do 15. rujna 2008. godine proveden je proces upisa i uplate novih redovnih dionica Viadukta d.d.
U navedenom je razdoblju upisano i uplaćeno 149.813 novih dionica Viadukta d.d., što čini 97,60 posto ukupnog broja dionica koje su ponuđene. Ukupna nominalna vrijednosti upisanih i uplaćenih dionica iznosi 44,943.900,00 kuna uz nominalnu vrijednost jedne dionice u visini 300,00 kuna. Za dionice je uplaćeno ukupno 67,415.850,00 kuna, a cijena jedne dionice iznosila je 450,00 kuna.
Agent izdanja novih redovnih dionica Viadukta d.d. je Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA).
Slijedi upis povećanja temeljnog kapitala u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu, a potom i upis dionica u depozitorij Središnje depozitarne agencije nakon rješenja Trgovačkog suda.
Gdje su sad oni muljatori koji su plašili ljude kako dokapitalizacija neće uspijeti, koji su ga supoređivali s nekim drugim propalim dokapima itd. ???
[angry]
Evo ti link a dalje ti neću crtati.Nemam dionice Viadukta niti sam na bidu. Vas koji imate kratko pamčenje navlače s cijenom 4800 i to me smeta. Ako neznaš da je bio dokap što tražiš u ovoj dionici? Kupio si nešto što nisi analizirao. ?? Mani se izraza drukati u buduće[emo_beztona]
golubv je očito u pravu.
mene zanima može li netko izračunati da se nije radio dokap po 450 kn, kojoj razini cijene bi sada odgovarala ova cijena od 400 kn?
bi li to bilo kao da je VDKT sada na 500 kn? …na 700 kn?
Moze vas biti sram vadite neke 5 godina stare informacije samo da srusite dionicu
nebili se nakrcali posto ste prodali po 440..jadno isto velim za ekipo sa HDEL koja je ovdje došla blatiti…Sad bi ja trebao naći info o dokapitalizaciji iz 2002 godine koja je isla po 125 kuna i tvrditi da VDKT nikad nije mogao biti
4800 kuna jer je neznam koliko godina prije bio dokap po nižoj cijeni..
…sto mislite da nam je onda nominala bila 4800 kuna
malo sutra koliko bi onda firma vrijedila….
Koje gluposti 5 godina stare info vaditi pa mi sada potpisujemo više poslova nego kada smo bili 4800 kuna …
data
niko ne druka na pad, 4800 je bilo prije dokapa ( znači jedna cjelina vrijedi xxx kuna , pojedini dio te cijeline vrijedi više ako je sastavljen od manje komada, dokapom je taj broj komada povečan pa zato pojedini komad u toj istoj cijelini vrijedi manje)
ali nebitno vdkt moze i preko 5,6,7 tisuća kuna samo neka radi ali nemoj tvrdit da dokapa nije bilo i da time netko druka a ako ti je orijentir tih 4800 onda ga gledaj kao 3200 baš zbog tok dokapa [emo_palacg]
Ako je maksimalna cijena dionice bila 4800 kad je bilo 307,000 dionica
to daje trž. kapitalizaciju od 1,473,600,000 kn. Ako imamo novih
149,813 dionica imamo ukupno sad 456,813. Ako podijelimo trž. kap. na
cijeni od 4800 kn. dobijemo novu max. cijenu od 3225 kn.
Ali eto tih 4800 kn ne bih rekao da je baš realno, ali spominje se
da je pala sa 4000 kuna. Po istoj računici nakon dokapa ispada da je pala
sa 2688 kn.
Kakve to sve skupa veze ima gdje piše da za koju godinu VDKT
neće preći svoj ATH ..
Po vama niti jedna dionica neće prijeći svoju maksimalnu vrijednost više nikad što je totalna glupost
Ja vidim VDKT jaći nego ikad i smatram da će za koju godinu vrijedit 10000 kuna
ajde da sada netko dokaže da se to neće desiti
što je po vama ath kao neka neprobojna barjera
Ako smo išli 2000% ispod maksimalne zasto nebi jednog dana isli 2000% preko maksimalne…
Eto sve su to gluposti
data
niko ne druka na pad, 4800 je bilo prije dokapa ( znači jedna cjelina vrijedi xxx kuna , pojedini dio te cijeline vrijedi više ako je sastavljen od manje komada, dokapom je taj broj komada povečan pa zato pojedini komad u toj istoj cijelini vrijedi manje)
ali nebitno vdkt moze i preko 5,6,7 tisuća kuna samo neka radi ali nemoj tvrdit da dokapa nije bilo i da time netko druka a ako ti je orijentir tih 4800 onda ga gledaj kao 3200 baš zbog tok dokapa [emo_palacg]
stari moj doso si tu pisat i izmisljat 5 godina stare stvari ja nisam tvrdio da nije bilo dokapa..
pa sta onda sto je bilo prije 5 godina toliko se daleko niti jedna dionice ne gleda…
koliko je ebay bio prije 10 godina jeli ga je to sprjećilo da danas vrijedi 100x više
…Ako smo išli 2000% ispod maksimalne zasto nebi jednog dana isli 2000% preko maksimalne…
Eto sve su to gluposti
Daj molim te objasni kako se to ide 2000% ispod neke cijene. Ako je cijena npr 100 necega koliko je 2000% ispod te cijene??? Evo lupam u digitron i izbacuje mi neke cudne brojeve.
Shvatio si sto sam htio reci tako da se ne pravi previse pametan…
Pa shvatio sam polovicno(u onom dijelu za rast i zvuci odlicno),ali ipak je ovo poslovni foruma pa mozes pisat svasta zato mirno spavaj.