popunjen gap na 420, sad još samo preostaje onaj na 330…
Koji rast u zadnja 4 mjeseca smo rasli 4% više od Crobexa
5.10.2012 VDKT 369 KN Crobex 1750
25.1.2013 VDKT 420 kn Croibex 1900
Rast u 4 zadnja mjeseca Viadukt 12% Crobex 7.9%
Eto Viadukt je u zadnjih 4 mjeseca rastao više od Crobexa bednih 4 % i u tom razdoblju dobio preko miljardu kuna novih poslova
Toliko o tome ogromnom rastu …ja bi ga prije nazvo nepravda[emo_ljut]
pravo pitanje je zašto je rušen sa 4000 na 100? da je pao na 1000 bilo bi ok pa ne bi bilo ni ovakvih pitanja.
Te stalne priće o silnom rastu VIADUKTA su laži i pokušaji da ser umanji cijena dionice
Ima hrpa dionica koje su rasle zadnjih mjeseci koliko i mi racunajuci i CROBEX
hrpe dionica su rasle koliko i mi a nisu niti posla vidjeli a niti dobrog izvješća
ovdje barem postoji obadvoje…
Sve živo raste zadnje najlošije dionice rastu zašto nebi i ova firma rasla koja je dobila posla koliko i svi građevinari zajedno !!!
Andy, u redu je, dobro ti to analiziraš, ali EBITDA kod VDKT nije ni približno tolika koliko piše, tu je uključena jednokratna stavka od 100-ak mil. HRK pa je makni iz kalkulacije.
1) Kolika je po Vama EBITDA VDKT?
2) podatke koje koristim za izračun nisu iz preglednika moje.dionice nego konsolidiranih revidiranih izvješća. S obzirom na kretanja u kvartalnim izvješćima ne očekujem pad u 2012.
3) meni osobno je draži EBIT ali sam uzeo EBITDA jer kod ostalih sektoru je sve negativno ili zanemarivo pozitivno
4) kad već pitate za EBITDA obratite pozornost na tvrtke iz miljea Agrokor, većina ih ima nesklad EBITDA/EBIT/ND, a u materijalnu imovinu uvrštavaju zemljišta koja koriste a to ne znači da su u njihovom vlasništvu
pravo pitanje je zašto je rušen sa 4000 na 100? da je pao na 1000 bilo bi ok pa ne bi bilo ni ovakvih pitanja.
Kad netko spomene pad cijene Viaduktove dionice
od 4000 na 100kn. taj ili namjerno obmanjuje javnost ili nema pojma o dionici kao i firmi. Znam da vas tu ima puno balavih ali to vam nije opravdanje za pisanje obmanjujućih poruka.
Znam, ima jedan čovjek u Hrvatskoj koji još uvjek piše da je Ingra bila 60000 a sad je 4kune pa je to ogroman pad ali on je SAMO jedan a jedan ko nijedan ali vi se kolektivno pravite engleze a to je već zabrinjavajuće[emo_ooooo]
ps: slijedećih dana rasti će Hidroelektra a ne Viadukt ma koliko vi šutjeli o tome…[emo_beztona]
Kad netko spomene pad cijene Viaduktove dionice
od 4000 na 100kn. taj ili namjerno obmanjuje javnost ili nema pojma o dionici kao i firmi. Znam da vas tu ima puno balavih ali to vam nije opravdanje za pisanje obmanjujućih poruka.
Znam, ima jedan čovjek u Hrvatskoj koji još uvjek piše da je Ingra bila 60000 a sad je 4kune pa je to ogroman pad ali on je SAMO jedan a jedan ko nijedan ali vi se kolektivno pravite engleze a to je već zabrinjavajuće[emo_ooooo]
ps: slijedećih dana rasti će Hidroelektra a ne Viadukt ma koliko vi šutjeli o tome…[emo_beztona]
[/quote]
http://www.limun.hr/jTrader/jtrader.aspx?naziv=VDKT-R-A&ticker=VDKT-R-A&burza=ZSE
sry bilo je 4800…
čini mi se da bi tehnički mogao se malo odbiti.
ali naš najzaposleniji građevinar.bravo VDKT[emo_palacg]
A što s ovim?
“Viadukt je povećao kapital
Građevinska tvrtka Viadukt uspješno je provela proces upisa i uplate novih redovnih dionica nakon što je u kolovozu tražila od Hanfe nadopunu prospekta.
Dosadašnjih 307.000 dionica povećava se za dodatnih 149.813 dionica koliko ih je upisano i uplaćeno u razdoblju od 26. kolovoza do 15. rujna. Za dionice je, kako stoji u obavijesti, uplaćeno ukupno 67,415.850 kuna, dok je cijena jedne dionice iznosila 450 kuna, što je više nego upola manje od njezine tržišne vrijednosti. U kupnji su mogli sudjelovati samo dosadašnji dioničari koji su bili upisani u registar SDA 9. lipnja.2008.g.”
ne znam, ali izgleda mi da opet muljaš i drukaš.
nemam viadukt, ali koliko vidim ovo je nešto staro ravno 4,5 godine i nisi dao link.[emo_palacd]
BTW nemam vdkt dionice.