Za obranu cijene, ove izuzetne dionice- treba imati novaca……….
Dakle, izbor ulagača u ovoj dionici – sužen je i jednostavan…..
Ako ju stavimo u kontekst sa ponašanjima ostalih dionica, koje gaze
bokom uz nju, investitori kojima možemo zahvaliti za rast cijene- su
provjereni i odgovorni….hebešizvješće.
Izvješća su glavna, novci mogu privremeno držat vodu a u konačnici su izvješća jedina bitna. Naravno pod uvjetom da nisu lažirana poput dalekovodovih.
Nemojte slijepo gledati poslove VDKT-a jer su oni već očito ukalkulirani u cijeni dionice koja je rasla više od ikoje dionice na burzi. Može tu doći još i do daljnjeg ograničenog pumpanja, ali se po prometu vidi kako toga nema. Nisam ljubitelj TA, ali zna ona ponekad pogoditi. Zato smanjiti očekivanja kako bi se zaštitili od razočaranja.
Pomirite se s činjenicom da Vam je dionica pobjegla i ovo očito nije dionica za Vas, iz više razloga. Odite se igrati na Ingru, tamo su dnevne oscilacije po 10% pa se može fino trejdat…lp
@ hobo
Samo sam napisao svoje mišljenje, bez namjere druka, jer nemam namjeru kupovati ovu dionicu. Kad je nešto u statusu balonke i kada prometa nema, to se ne kupuje.
A i samo tržište to pokazje. Promet – nula kuna.
@ hobo
Samo sam napisao svoje mišljenje, bez namjere druka, jer nemam namjeru kupovati ovu dionicu. Kad je nešto u statusu balonke i kada prometa nema, to se ne kupuje.
A i samo tržište to pokazje. Promet – nula kuna.
I hidroelektra je balonka na 100 kn? Nema prometa
Pojma ti nemaš
@ fond300
Hidra u odnosu na Viadukt nije imala gotovo nikakav rast, tako da ne miješaš lonce i poklopce. Uostalom, ne moraš uvijek biti poklopac, naročito ako nemaš što poklopiti razinom svojeg pojma. [emo_smijesak]
Bit će ovdje puno mjesta i za vdkt. Siguran sam
http://www.seebiz.eu/vlada-odmrzava-ugovorene-radove-na-cestama/ar-54695/
Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova EU-a Branko Grčić napomenuo je da trenutno imamo 12 ugovorenih projekata vrijednih 4,2 milijarde kuna, a zbog zastoja u realizaciji izgubljeno je 1,1 milijardu kuna. Ti su projekti sada “odmrznuti” i kreću u realizaciju čim se steknu meteorološki uvjeti.
Ti su projekti stali ponajviše zbog problema velikih građevinskih tvrtki, no sada su uključene nove udruge izvođača s novim voditeljima projekata, pa se nadam da će u ovoj godini biti dovršeni, rekao je Grčić.
Od projekata spomenuo je dovršenje vijadukta i dionice između Ravče i Ploča, dovršetak tunela Sv. Ilije, izgradnju mosta preko Drave na koridoru Vc, izgradnju dionice Buševec – Lekenik na autocesti prema Sisku, te dovršetak pravca između Splita i Dugopolja, dionice Plano – Kaštel Stari i južne obilaznice oko Osijeka.
@ fond300
Hidra u odnosu na Viadukt nije imala gotovo nikakav rast, tako da ne miješaš lonce i poklopce. Uostalom, ne moraš uvijek biti poklopac, naročito ako nemaš što poklopiti razinom svojeg pojma. [emo_smijesak]
aha uredu sve si mi objasnio sa prvom rečenicom.
hobo ti je lijepo napisao.Taj post si stavi u potpis da se podsijetiš svako malo.
1. UNIPOR GRUPA D.O.O. U STEČAJU (06950093966) 36.437 7,98 Osnovni račun
2. VIADUKT D.D. (74794390096) (1/1) 35.680 7,81 Osnovni račun
3. DOVOĐA IVICA (91989769991) 32.408 7,09 Osnovni račun
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 16.228 3,55 Skrb. račun +175[/b]
5. KEZELE DAMIR (18741994689) 14.665 3,21 Osnovni račun
6. ZAGORJE GRADNJA D.O.O. (24590198805) 13.492 2,95 Osnovni račun
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. (08269700991) 11.723 2,57 Skrb. račun
8. SEKUŠAK RUDOLF (04295542599) 11.633 2,55 Osnovni račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/SZIF D.D. (06371858079) 10.310 2,26 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535) 10.000 2,19 Skrb. račun
Ukupno: 192.576 42,16
Bit će ovdje puno mjesta i za vdkt. Siguran sam
http://www.seebiz.eu/vlada-odmrzava-ugovorene-radove-na-cestama/ar-54695/
Kolega, svatko tko je u ovoj branši zna da se ovi problemi odnose prvenstveno na Kostruktor koji prošle godine gotovo da i nije imao realizaciju, a da će Viadukt uzeti dio kolača, vjerojatno hoće ali to nije bitno u tolikoj mjeri za ostale izvođače koliko je ovo bitna vijest u smislu da će radovi ipak krenuti intenzivnije a samim i realizacija koga ono…, ah da pa valjda nadzora.
Pozz,
P.S. Ovaj post predstavlja moje mišljenje i nije nagovor na kupnju/prodaju dionica!
AUTOCESTE, VIJADUKTI, TUNELI ZA 4,2 MLRD.KUNA
Ispricavam se za velika slova ali tako stoji u orginalnom clanku
Da pogodimo tko to gradi Viadukte autoceste i tunele
Koja je to firma najsposobnija i najstabilnija u toj bransi
Tko to trenutno dobiva večinu svih poslova u Hrvatskoj i šire
Koliko ce nama ici od tih 4.2 miljardice
Dobar dio pretpostavljam