Meni je sve jasno jos od 3mj 2012.god.Jeli vama??Pustimo ove kratkorocne promjene.Ako citate izmedju redaka sve ce vam biti jasno,uostalom i sami cete vidjeti ali kad se doticni nakrca.Onda krece reklama,pumpanje i neke nove razine,kada??E to kolege ne znam ni ja,pa nisam prorok.Sam vam je napisao”ima jake kupnje ali tesko je skupiti vece kolicine jer nema prodavaca”.Ne treba biti previse pametan da se shvate neke stvari.Uostalom zasto to pisem,ne znam ni sam….lp
Ne reklamira ..izbjegava je u statistici…to je bolji znak.
Slažem se
a sto ce nam bolja reklama od poslova koje smo dobili…
eto nije prošlo 3 dana
nove godine pa opet 125 milja…
Svi bi usli jeftino a dionica samo sto ne eksplodira
stojimo na mjestu vec 2 mjeseca a poslovi samo dolaze
samo je pitanje vremena do veceg skoka.
Data..a završno izvješće ..kakvo je..?
Miami, a zašto sumnjaš u dobro izvješće? Ja sam uvjerena da bude ok….nisam neozbiljna ni najmanje. A….hoću i ja dividendu, valjda sam zaslužila nakon svih ovih godina. Ajde uprava čitajte nas i pišite nam, ajde da se družimo malo
pozdrav dragoj ekipi u našoj dionici
Evo još 58 mil kuna. Ide VDKT
http://www.seebiz.eu/viadukt-gp-krk-i-cesta-grade-rotor-u-sijani/ar-53802/
Mislim da bi VDKT mogao u Crobex ovaj put!
Ne vjerujem da će biti dividende, vjerovatno će sve biti reinvestirano u poslove kako je najavio Mikulić.
@miki10 [emo_namigusa]
ma znam da ne bude, ali nesmemo to pisati, mi se moramo uvijek nadati i pomalo drukati i poskrivečki coprati..kužiš…nisu to nikakvi nadnaravni snovi samo iskrena ljudska čežnja, ha, ha, ha ..ma kužimo se mi svi ovdje
Evo još 58 mil kuna. Ide VDKT
http://www.seebiz.eu/viadukt-gp-krk-i-cesta-grade-rotor-u-sijani/ar-53802/
Evo sto da se veli već dva posla u prvih 7 dana ove godine
nismo ni poćeli godinu a firma nam je donjela novih 200 milja posla
ovaj Viaduikt je na stereoidima svaka ćast !!!!
poceo sam cistit razine 340-360, 🙂
obzirom na količinu (cijeli dan promet je bio 86 komada), izgleda da to radiš čajnom žličicom….