VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovaj posao je malo odgodio pad, ali bude, bude, ima vremena.

coroterm ti si budaletina sam takva pišeš tu postove koji nemaju veze sa nicime.Viadukt dobije još jedan posao a on baljezga o nekakvom padu.

@ fond300

Pališ se na guranje? Ha-ha! Smiri se. Nije vrijedno uzrujavanja.
Da je na ovu vijest natukao milijun prometa, ok, ovako sve je to jadno.

Ovaj posao je malo odgodio pad, ali bude, bude, ima vremena.

11.4. = 250 kn

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Unipor grupa d.o.o. najveći pojedinačni vlasnik Viadukta je u stečaju. Jel to bitno?
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VDKT-R-A

Lijepa čestitka na početku godine. Šampion 2012. nastavlja šampionski. I u utrci za CROBEX dobro stojimo, trenutno 63/69 ako sam dobro računao. I molim malo razumijevanja za one što su jučer prodavali po 310. Danas im nije lako.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ove razine su istrošene.Skoro pa ni nema onih koji bi prodali na ovim cijenama.

Idemo gore sviđalo se to nekima ili ne.

VDKT Mcap 139 m KN, dug bankama ukupni 93,2mKN, od toga dugoročni 63,9 mKN.
IGH Mcap 125 m KN, dug bankama ukupni 532,1mKn(da točno je), od toga kratkoročni 164,4! Kratkoročni dug bankama je veći od Mcap.
Da je ovo inozemna burza bilo bi zanimljivo za IGH.
Da li je pozitivno i poticajno ostavljam svakome od Vas na zaključak.

Dobar

[emo_smijeh]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/bJ92dNHPbHcKyny1eIMF2w==.pdf

He he evo još nismo rasli za prošli posao od 120 milja
a već smo dobili novi od 124 milje

sto da se kaže…bravo Viadukt

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

2. Još prije više od tri godine sam pisao o tome kako je u stvari izgledna nestašica hrvatskih dionica: Je li moguća nestašica hrvatskih dionica? To se i pokazalo na mnogim dionicama. Ali najbolji primjer je možda VDKT, koji čak i uz ovako veliki rast ne može generirati veliku likvidnost (a kao što sada jednostanim uvidom možete vidjeti, većih naloga na kupnju ima, ali ih nitko ne ‘poklapa’). Mnoge druge dionice također rastu na malim volumenima, ali ne nasilno, naime čak i kad cijena znatno poraste, ne gomilaju se nalozi na prodaju, iako ima naloga na kupnju. Sad mi je puno toga jasnije,poceo nam je i gosp.Nenad reklamirati dionicu…

Ne reklamira ..izbjegava je u statistici…to je bolji znak.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ne reklamira ..izbjegava je u statistici…to je bolji znak.

Da si malo bolje pogledala vidjela bi da su mu u statistici samo dionice iz Crobexa, zato nema Viadukta u njoj.

New Report

Close