VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ vdt

Samo sam napisao kako ja vidim situaciju. Nikoga na ovom forumu ne morate uzimati za ozbiljno ako vam to ne odgovara ili vam se ne učini da je možda ipak u pravu.
Svatko je pozvan da svoje zaključke donosi na temelju vlastitih iskustava i vlastite pameti.

Vdkt je bez sumnje odlična firma koja vrlo dobro posluje i objektivno vrijedi mnogo vise od ove cijene na trzistu! TK je oko 130 mil…zapravo prava sitnica!
Ali svi mi bi morali biti svjesni da se zlatno doba (2007/08) vise nikada nece vratiti te da na burzi prevladava znatno racionalnije i opreznije ulaganje!
Oni sto zazivaju igh i slicne na nekoliko tis kn zapravo su utopisti cini se na vlastitu stetu! Ali neka svatko ima pravo na misljenje pa makar bilo iluzorno!!!

Cijena Vdkt trebala bi biti veca…ali nece jer rasla je prilicno! 300 i nesto % nije mala stvar u godinu dana! Potpuno opravdan rast…za razliku od nekih na burzi!

Ali ostaje cinjenica da Vdkt jest odlicna firma, ali ne i takva dionica!!!
Ici ce dolje na malim prometima naravno…samo je pitanje koliko!

Ko se s nama druzi zivot mu je duzi

Svim Viaduktovcima, kao i onima koji će to tek postati, sretna Nova 2013.g!

Također sretna nova svim vlasnicima[emo_namigusa]

rast ćemo i u idućoj …
oni koji ne vjeruju u rast možda se iznenade
kao što su se iznenadili već jednom…
nitko u nju nije vjerovao
no svi su prognozeri fulali…

i pogrješit će ponovo…!

imamo još velik rast za odradit nekoliko velikih poslova koje smo dobili
nismo rasli za 1%
viadukt stoji stoji i opda kad skoći ode 20% 30%
mnogi su pogrješili kad su prodali jer su mislili ne ide to više nigdje mjesecima
a ond sutra je bilo 20 30% gore..ii zašto sam jućer prodao

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

300 i nesto % nije mala stvar

Da nisi i ti bio kod kolege na instrukcijama iz matematike? Daj nam potkrijepi kako si izračunao navedeni postotni rast.

Persjesus @

Najnoviji izračun – 400 posto.

300 i nesto % nije mala stvar

Da nisi i ti bio kod kolege na instrukcijama iz matematike? Daj nam potkrijepi kako si izračunao navedeni postotni rast.
[/quote]

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Školovana budala je veća budala od one neškolovane

Kad padne (ili se povuče sa svog optimizma) ovaj na 310 kuna – litica.

Jao CoRot2em al si naporan i ovdje i na igh-u. Vidi se da si neki klinac koji nema pojma o investiranju. Za tebe je investiranje od danas do sutra i ako dionica padne jedan dan 3% ti kažeš “jesam vam rekao”, a kad sutradan naraste 5% onda šutiš. Daj prestani dosađivati ljudima na dnevnoj bazi. Ako netko misli kupiti neka kupi, ako netko misli prodat će prodati. Nemoj biti kao malo dijete koje čeka lizu. Ako imaš šta pametno za napisati kao neku vijest ili nešto napiši odnosno stavi link, a ne da pišeš poruke gornjeg tipa. Nisi ti baš najoštriji nož u ladici ha?

gklemenc @

Iz posta ti se da isčitati da si gnjevan na mene. Ili si gnjevan na pad dionice?
Ni sam ne znaš?

Krivo si shvatio. Kao i investiranje…

Dobar

[emo_smijeh]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/bJ92dNHPbHcKyny1eIMF2w==.pdf

New Report

Close