VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Govorimo o tome da ti ne znaš izračunati rast, a ne pad. S padom si nedvojbeno ovladao. Uostalom, pad ti se jednostavnije od tvoje formule računa na način (600/850)-1 = 29,41 posto. Ili (100/300)-1 = 66,66 posto. Pojednostavni si život. Ali ti ne znaš izračunati rast. Stalno se vračaš na pad. Ja o kruškama, ti o jabukama.
Ali ajde, dosta o tome. Vratimo se na činjenicu da prometa na VDKT nema, kupaca nema, a kad kupaca nema ovi na desnoj strani postaju nervozni. A kad oni koji dionice imaju postanu nervozni – cijena ide dolje. Malo-pomalo, ali dolje. Naročito na dionici koja je nedavno odradila opaki rast. To je ono bitno za forum, a ne to kako ti ne znaš izračunati koliko je posto nešto naraslo. Dionicu čekam za kupnju na minus 19,35 posto. Pa ti vidi koliki je moj target za ulazak.

Dana 30.11.2011. god. bila je dotakla 97,50 kuna. Dana 4.10.2012. god. dosegla je 369,90 kuna. Dakle, za manje od godinu dana narasla je nevjerojatnih 379,38 posto.

Najviše volim kad netko napiše glupost i onda još pametuje drugima da je ta glupost ispravna [emo_vrtimise] Kupit abakus pod hitno!

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

@ Stardust
I ja najviše volim.

CoRot2em, i za kaklkulator trebaš imati osnovno predznanje , evo ti link na malo obićne matematike pa kada to svladaš onda će i sa kalkulatorom biti lakše
Postotni račun

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Hajde što se svi žestite? Malo sam vas digao i sad ste se svi našli da me obrazujete. Nema potrebe. Drugi put pazite kad nasjedate samo tako, tako lako. Ha-ha! Ljepše je vidjeti 300, nego 200 kad se priča o rastu. Ne kužite? Ima dana, budete.
Ostaje činjenica da je bolesno narasao i da je vrijeme za korekciju. To vam je glavna poruka svega.

Jedina činjenica koja je meni poznata jest da je Viadukt bolesno pao na 100 kn bez ikakvog razloga, na prilično malom prometu,više kao kolateralna žrtva u kolektivnoj histeriji koja se stvorila oko građevinara u 2011.g. Viadukt za razliku od ostalih građevinara ima stabilno poslovanje i punu knjigu naruđbi, te kao takav apsolutno opravdava trenutne valuacije sa tendencijom daljnjeg rasta, a Vi g.CoRot2em ćete i dalje biti u koroti i jeftino drukati na pad.

@CoRot2em
Ni ja ovo ne mogu slušat, daj priznaj da nemaš pojma i makni se. Ne inati se već kad ne znaš, bar se zapitaj jesu li svi ludi ili ti…Pitanje rasta je pitanje vjerovanja u dobivanje budućih poslova, jer trenutno ih ima puno, ali ne opravdavaju baš cijenu. Govorim dugoročno, kratkoročno korekcija isto ovisi o vjeri u tvrtku.

"Lipa 'sovka i Bogu je draga "

dok sam ja na kupnji nema korekcije, sry CoRot2em meni pase 300+ i upuco sam vec xxxx komada malim nalozima po 20-30 kom… a ako krene prema dolje cekamo sa velikim
pozz 🙂

Kolega CoRot2em, shvatit će što si želio reći kad im se dionica strovali[emo_palacd].

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Prometa nema, a nešto kupnje tek na 303,06 kuna. A ispod 300 opet ništa, odnosno gotovo ništa. Signalizira li to što?[emo_naivan]

Cijenjeni kolega CoRot2em,

ne volim pisati na ovakav način i izbjegavam ovakve izjave ali Vaš prethodni post zaista graniči sa zdravim razumom…
To Vam je isto kao da mi koji drugačije od Vas gledamo na ovu dionicu, napišemo : Pa super, iznad 400 kn ima samo šest naloga… Iznad 500 kn samo dva. Kad bi se cijena približila tim razinama – nitko se više ne bi pojavio s nalozima na prodaji.
Zaista, imate čudan način razmišljanja ili su Vam izjave kao da ste od jučer na burzi.
Srdačan pozdrav.

ima li ko ovdje kakav stop los target?da ne bi bilo zarado kako dosla tako osla..

New Report

Close