Data, pa to ti sve jedan te isti kapital…Zbroji minuse na dojučer rastućim dionicama, i pribroji promet i rast cijena današnjih- i dobit ćeš jednu
normalnu NULU. To su inače, vodeći investitori naše ZSE.( Oni koji su preživjeli…….
zasto onda druge dionice nisu pale 20 % kao mi ako je sve to isti kapital ..
npr viro je ima gadnu vijest nedavno i još porastao …tako da ta prića o istom kapitalu ne vrijedi za mnoge…
zasto bi mi padali kada smo dobili najviše novih poslova
Bio sam Vam najavio ovaj posao…
Vrijednost je na kraju 125M kuna.
Samo je malo neozbiljno da se ne navede je li s PDV ili bez.
Mislim da bi bilo potrebno poslati upit u vezi toga.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/gAMD13SicLzinEPvWFONSg==.pdf
@ Stefek
Jeste. Rekli ste. Svaka čast. Ovo je super posao. Treba držati dionicu i uživati.
Samo nek ima posla u ovoj krizi, sve će doći na svoje!
Da, da, žestoko je narasla na ovu vijest. Stvarno za uživanje.
Hihi. Pa ne treba meni dionica na svaku vijest rasti po 50%. To je glupo. Ja sam napisao držati i uživati. Jer sigurni poslovi viadukta garantiraju njezin konstantni rast. Ma nema veze. Dršte se vi igh
Sa dužnim poštovanjem , evo što je pisao naaš dragi , jedan od najvećih , vizionar , nezaboraavni Clus – 13.02.1996 .
http://www.poslovni.hr/forum/tema/vdkt-viadukt-dd-557?page=1
Link je od 17. veljače 2006. godine. Što više reći.
Evo tužno je da su građevinari rasli na osnovu jos potpuno nedobivenih poslova
a mi koji smo dobili hrpu poslova samo u zadnjem mjesecu
a kamoli prije toga.
pali 20%[emo_beztona]
Nemojte gledati white noise, mogu oni rast kolko hoce al kad tad bu im za razliku od VDKT stecaj zakucao na vrata i stvari bu dosle na svoje.
Interesantno da nema nikakvog naslova po portalima, inače sve vrvi od događaja u ovoj baruštini od burze, pa nitko da nešto stigne napisati.
Konačno dobra pozitivna vijest u našem gospodarstvu, a svi šute!
Kad se pocne previse pisati vrijeme je za prodaju,tako kazu[emo_smijeh][emo_smijeh]Nego ima li ko kakvih informacija oko dividende??
Interesantno da nema nikakvog naslova po portalima, inače sve vrvi od događaja u ovoj baruštini od burze, pa nitko da nešto stigne napisati.
Konačno dobra pozitivna vijest u našem gospodarstvu, a svi šute!
Zavjera šutnje , dok ne pruđu dokupi . Tek onda se vijest proširi za sellonup .