VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tako je…kada ulaze u poslove zajednicki, podjele etape gradnje, npr. 1-2 etapu pegra, 3-4 etapu viaduk….

Nadam se da ti je sada jasnije sve….

THHX
[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Samo na znanje, Spegra je tvrtka poslovno i vlasnicki povezana sa Konstruktorom.

4.ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 15.027

Kupuje i dalje

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Čini mi se da je municija potrošena.
Sad bi trebalo promjeniti smjer

Sve ovisi hoće li krenuti u agresivan dokup ili će pasivno kupovati i čekati da mali postanu nestrpljivi a unazad nekoliko dana možemo vidjeti da mnogi jesu. Kad ih ne bude više bilo onda će dizati cijenu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

I mali se ukrcavaju.

Pasivno će nadokupljivati na <300.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Što je s onim ugovorom od 150 milja sa ZG Holdingom,to bi sad već trebalo biti na potpisu? Zna li netko?

Što je momci?
Prestao iskrcaj, prestalo i pisanje?
Što, zar sam jedini ostao in?

Tu sam ali štada pišem, cijena se brano, erste dokupljuje. Nema se šta pisati, osim možda da stvarno izgledakao da je prodaja posustala. VDKT je pao 20% na temelju ničega, čak je dobio i jedan posao u tom padu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

haha al ga fino obnavlja a vi prodajte, ima ERSTE para heh.

Pala cijena, izgleda da se dio otišao igrati sa DLKV-R-A.

New Report

Close